Sponsing og Samarbeid

Det nærmer seg med stormskritt

Ja, når lurer dere vel på hva jeg mener med overskriften. Men i går var det faktisk akkurat 3 mnd til julaften, og som hjemmemamma, og for mange andre rundt om må man planlegge gaver og pakkekalendere i noen mnd i forveien slik at man får kjøpt inn alt.

Har man en liten familie er det nok enklere, men når man har 2, 3 , 4, og kanskje 10 barn ja da MÅ det planlegges og organiseres. Og i den forbindelse vil jeg tipse dere om en knallkjekk butikk, den heter Kalenderpakker.no.

Her har de MYE fint, til gutt og jente, liten og stor. Noen gaver er i flere deler slik at du kan dele dem opp i forskjellige pakker også blir det en større gave etter hvert, eller du kan velge å ha flere like gaver på f.eks alle Lørdager kan det være noen kule sjokolader.

Legger ved bilder av noen av de flotte gavene 🙂

Ferdig kalender til guttaboys 350 kr

Sjokolader på pinne

Sjokoladehjerter

Prinsessekrone for søte prinsesser 🙂

Følg kalenderpakker.no på facebook HER.

Har du begynt å tenke på kalenderen til ungene? Gir du kalendergaver?

Kommentarer
(Lest 67 ganger, 1 Lest i dag)

9 kommentarer

 • Silje...

  Ja i går slo det meg at det er 3 måneder igjen, herregud 3 måneder. Tiden flyr. Jeg Gleder meg så masse til jul. Og JA er alt i gang med og tenke på pakkene til kalenderen 😉 Min fikk kalender av sin mommo i fjord så der er det plass til og henge opp 24 gaver 😉 Og alt i gang med julegaver i år, eller tankene om de da! Hadde jeg hatt penger skulle jeg fått meg ferdig helst snart. men må vente litt til 😉

 • Hege

  Ja nå går tida fort,og det er jo enda kortere tid til de skal starte på kalenderen.
  Så takk for tipset om kalenderpakker.no…skal gå inn der og ta en titt 🙂

  Klem Hege-Mamma til 3

 • Petrus og Petrine

  he, he dagen i dag har jeg brukt på å bestille formingsmateriell til jul.
  (Til jobben)
  Så i mitt hode virrer julenisser og fletttekurver omkapp med pepperkaker og lussekatter 🙂
  Godt det ikke er bare meg som er på flukt tre måneder frem i tid 🙂

  Klem

 • Camilla Ajer Leerstang

  Takk for tipset, skal absolutt ta turen innom kalenderpakker.no 😉

  Her er jeg i smått i gang med å planlegge.
  Jula kommer stadig opp som et samtaletema her hjemme om dagen hehe.
  Er jo faktisk ikke lengre enn en uke til vi kan finne jule marsipanen
  i butikk hyllene. Leste også tidligere i dag at julebrusen er på vei!
  Det er litt sprøtt.

  I fjor hadde vi ingen kalender, han var ikke året engang da.
  Men julestrømpe fikk han 😉

  Var også inne på tanken om å kjøpe en stor leke eske og dele den opp i 24
  små pakker. F.eks kjøpe en Noah’s ark. Få et og et/to dyr hver dag.

  I år tenker jeg nok det blir en eller annen form for kalender 🙂

 • Frøken K

  Denne siden var jo kjempesmart! Har foreløpig kjøpt til nevø og niese – og har vel stresset ræven halvt av meg for å ikke gå helt amok når det gjelder pris.. og når du kjøper mye løst, blir det jo litt peng..
  Nå får jeg min første i oktober/november – så blir gjerne litt tidlig å klaske til med kalender til henne med det aller første 🙂

 • Hild Frøya

  Jeg sliter med kalenderpakker i år. Jeg aner ikke hva jeg skal kjøpe. Til Ingrid er det greit. Der er alt i orden. Men til Cornelis sliter jeg skikkelig. Han er jo bare året. Hva gir man til en så liten en egentlig?

 • hobbyvimsa

  Hei høpp!

  Takk for fine ord fra deg inne hos meg;)Du får spørre
  oldemor fin så kanskje du får det:)Jeg bare digger mitt så
  det får du ikke hi hi!!

  Takk for gode tips til kalender.Jeg begynner i november for
  her er all julepynten oppe 1 desember kun juletreet som kommer
  på lillejulaften:)

  Nyt dagen!

  Klem Linda:)

 • Huldra

  Ferdig med sånt, men har lagd man en kalender i årene som gikk før guttene ble store. Tenker jeg har en voksenperson jeg ønsker å lage kalender til i år.. Kanskje med noen tips fra siden her? Må inn og titte. Takk for tips. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.