Dinoshow, brølende morsomt!

ANNONSE

På Tirsdag hadde ungene tidenes dag! I Holmestrand var det duket for Dinoshow. Og siden guttakrutt er veldig glad i dinosaurer så tenkte vi at dette var noe vi MÅTTE ta med ungene på. Vi tok middagen på McDonalds, og satset knallhardt på at vært holdt. Det regnet både i Drammen og Tønsberg.

Mens vi gikk opp til grusbanen laget vi stemningen med å spørre om de hørte lydene i skogen. Var det en disnosaur på frifot? Kanskje var det en som fulgte med på oss? Og ungene frydet seg. Sånt er supergøy.

Det første som møtte oss var en “vakt” i kammuflasje uniform. Og det synes ungene var superspennende. Inne på området var det to hoppeslott. Dette synes de tre største var kjempe morsomt. I tilsammen tror jeg de tilbragte minst 2 timer i de slottene. Og det var ekstra stas når det var venner fra klassene dems der. Gjensynsglede etter nesten to måneder ferie.

Inne i hovedteltet var det utstilling av ulike dinosaurer. Minsten på 1,5 år syntes det var litt skummelt første gangen, men etter en stund løp han inn og ut og storkoste seg. Han plukket gress og ville gjerne mate dem slik han gjør med hester. Han var så fascinert av lyd effektene og det at de beveget seg.

Høydepunktet for han var dog arkeologbordet. Han stod nærmest pal der, og syntes det var så spennende å børste frem bena under sanden. Og selvfølgelig “kaste” litt sand rundt om kring.

Hver time var det en tegnefilm og et show med dinosaurer. Vi var der så lenge at vi kunne sett det showet 3 ganger, men ungene ville heller hoppe og leke i hoppeslottene.

Tyrannosaurus egg og mammaen. Disse fikk vi lov å klappe på og studere nærme. Men når mammaen hylte og bet etter oss var det faktisk litt sånn adrenalin. Selv om vi voksne vet at det ikke er farlig. Kjempe gøy.

Dette var kjempe gøy for liten og stor. Så vi takker så mye for oss, og håper dere er tilbake igjen neste år. Nå er det noen andre som skal få oppleve Dinoshow fra Dinoworld.

Dinoworld, Dinoshow kommer hit:

Tønsberg 4-5 August

Sandefjord 8-9 August

Skien 11-13 August

Risør 15 – 16 August

Kragerø 18 – 20 August

Grimstad 22 – 24 August

Lillesand 26 – 27 August

Og vil du være med å vinne VIP billetter og se smakebiter fra utstillingen bør du følge Dinoworld Norge på facebook. 

Wæææ, det er Dinosaurer på Gullhaug 😉 

Kommentarer
(Lest 259 ganger, 1 Lest i dag)

One thought on “Dinoshow, brølende morsomt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.