Ukategorisert

Dinotrux, spennende serie for barna

Som eldstemann i flokken hender det at Storebror får være oppe litt lenger enn jentene, han får være med pappaen for å gjøre ærend, eller hjelpe til i garasjen til jentene er i seng. Og når han kommer opp da er han super happy, for da vet han at det er kveldsmat og favorittserien på iPaden.

Jeg vant i julen et gavekort på Netflix, og har valgt å videreføre den for det er så mange fine serier der. Jeg er en sucker for komedier jeg så som ungdom så i sommer har det gått mye i The Nanny, og her for en stund siden fikk jeg en mail med et tips til barna, en serie som heter Dinotrux.

dinotrux

Halvt dinosaur + halvt maskin = masse gøy! Se kjempen Ty Rux, den lille kompisen hans Revvit og resten av gjengen når de møter de onde D-Structs. – Fra Netflix.no

dinotrux1

Introen er visst det aller beste i følge storebror, men han er omtrent inne i iPaden når han ser på så jeg vil nå tro han digger hele serien.

Han elsker biler, tekniske ting, og det å mekke. Favorittdyret om dagen er dinosaurer, så denne serien falt veldig i smak. Jeg har ikke sett så mye, men noen bruddstykker har jeg sett, og jeg ville tro dette er en serie for absolutt alle barn. Storesøster på snart fem år synes også denne er veldig bra, og følger nøye med når det står på, men det er ikke en serie hun velger selv når hun får velge fritt.

Så er det noe storebror i huset ønsker seg så er det eget nettbrett så han kan sitte i fred å se på inne på rommet sitt når han ønsker en pause i hverdagen. Så det spørs om ikke det er noe som må kjøpes inne til jul eller bursdagen.

Her er traileren på den. (Tror den er engelsk, har ikke lyd på pc’n etter at jeg resatte den) men serien inne på netflix er norsk. 
Så skal du introdusere barnet ditt for en ny serie i høst burde dette være en av de 🙂 
Har ditt barn sett Dinotrux? Hva synes de om serien?

Kommentarer
(Lest 734 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

  • Anita Husevåg

    Begge mine har sett den, tiåringen fulgte med og det virka gøy, men det var ikke det beste han hadde sett. Seksåringen (oj, han er snart 7 jo!) var mer begeistra, han hoppa og jubla mens han så på 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.