Dinovember 2015 er over!

I fjor kom jeg stadig over bilder av dinosaurer i November når jeg søkte inne på instagram, og jeg ble så fasinert. Men siden jeg ikke kom over det før i slutten av November bestemte jeg meg bare for at Dinovember skulle gjøres neste år. Og som tenkt så gjort.

Dere som har fulgt meg på instagram (@frujacobsenno), snapchat og/eller på facebook har jo fått med dere hva ungene har våknet opp til hver dag. Og det er utrolig gøy å se hvor engasjerte de har har vært. Til og med 2,5 åringen har vært helt i hundre på morgenen og vært klar for å se hva dinosaurene har hatt seg fore om natten.

dinovember slutt

Og i dag var det den siste dagen i November, og Dinovember er dermed slutt for i år. Ungene synes det er litt trist. Samtidig vet de at det er på tide med nedtelling til jul, og de gleder seg som bare små barn kan.

Jeg synes også at dette har vært kjempe gøy og ungene har løpt rundt hele huset for å se om de kan finne dinosaurene. Samtidig har mammaen fått utløp for sin kreative side og jeg har elsket hvert eneste minutt av Dinovember. Og jeg gleder meg allerede til jeg skal gjøre det samme neste år. Men neste år skal jeg planlegge aktivitetene de skal gjøre litt bedre slik at jeg slipper å stå med det dilemmaet midt på natten 🙂

Vil du ha inspirasjon til neste års Dinovember så kan du ta en titt på min facebook side eller se på instagram #dinovember der er det inspirasjon fra hele verden.

12189059_429633477237906_5189336578288579041_n

Dinosaurene lager liv og røre om natten. Og ungene er så spente nå de legger seg. Hva finner de på i natt?

12190020_430664500468137_5380454555972056865_n

Dinosaurene elsker melk og mariekjeks. Det syntes ungene var så rart. Det liker jo dem også, men de syntes at de griser for mye.

Gå gjerne inn på albumet Dinovember på facebooksiden min, for å se alle de morsomme påfunnene dinosaurene har drevet med.

I morgen er det 1. Desember. Det betyr julekalender og nedtelling til jul. Og siden jeg til neste år måtte funnet 96!! pakker til kalenderen gjør vi det litt annerledes i år. Så hvis du vil følge kalenderen så ta gjerne en titt og bli følger av Haslenissene lager jul. 

Har dere hatt Dinovember?

Kommentarer
(Lest 105 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.