DIY – Lag din egen almanakk

For noen uker siden delte min venninne Anita en bloggpost om BulletJournal, og jeg syntes det var en super ide.

Det gikk vel en ukes tid med søking etter inspirasjon på Pinterest, så når jeg ukeshandlet da kjøpte jeg meg notatbok og “skillelapper”. Jeg ville lage meg den almanakken som var ultimat for meg, for jeg synes alltid det er noe som mangler. Jeg skulle ha med meg middagslister, husarbeid, økonomi + +  Og med så masse god inspirasjon satte jeg i gang.

almanakk

Og etter å ha holdt på et par timer med å få den slik jeg ville, var jeg ganske fornøyd. Jeg hadde delt den inn slik jeg ville og jeg hadde fått med meg mye som ikke er i andre planleggere. Som f.eks bloggplanlegger o.l.

bilde-19-09-2016-10-54-27

Mye av innholdet jeg likte fant jeg og adopterte jeg fra Iheartplanners.

Til daglig skriving delte jeg en side i to, slik at en side rommet to dager. Med seks personer i familien er det godt med god plass til å skrible ned hva som skjer. For det er alltid en eller to som skal noe.

Og middagslistene gikk over en hel side:

bilde-19-09-2016-10-55-05

Nå har jeg brukt denne planleggeren i snart en måned, og drømmen var flotte tegninger og fine farger. Samt mine egne lister over alt mulig, for jeg er en listoman. Jeg har garantert lister for alt. Men jeg eier ikke kreativ sans, og jeg innså enda mer hvorfor jeg ikke likte kunst og håndtverk, eller pappsløyd.

Jeg liker bedre slike som man bare fyller ut selv 😛 Men det var utrolig gøy å prøve, og jeg er sikker på at om du har litt mer kreativ sans enn meg på papiret så er dette absolutt noe for deg.

Legger også ved en video på hvordan dette skal gjøres 🙂

Min planlegger er nå blitt delt inn i middagsplanlegger, bloggplanlegger, husarbeidsplanlegger og litt mer slik så jeg har alle listene mine på et oversiktlig sted. Mens jeg fortsatt sverger til min Kos med Kaos almanakk:)

Kommer du til å lage din egen almankk? Er du kreativ?

Kommentarer
(Lest 2 576 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

 1. Monica Bj

  Jeg er også avhengig av lister. Mens mannen min kan pakke 15 min før vi skal av gårde, får jeg nesten panikk om ikke jeg har skrevet liste ei uke før avreise (er ikke tull en gang…).
  Jeg foretrekker også kos med kaos-boka og bruker den flittig 🙂 lurt å skrive ned blogginnlegg og slikt, det tror jeg jeg skal begynne med også 🙂
  Tør påstå jeg er ganske kreativ ja, elsker farger, former og puslerier 🙂 har dessuten samlemani ? Så er mye fra Pinterest jeg tester ut 🙂

  1. Post
   Author
   Fru Jacobsen

   Hehe, veldig kjekt med lister. Jeg også MÅ ha lister når det kommer til pakking og turer. De er gull verdt. Mannen er anti lister og mener han husker alt 😛 haha…. Du er veldig kreativ, og derfor digger jeg bloggen din også 🙂

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
   Fru Jacobsen

   Hehe, jeg digger også elektronikk 🙂 Jeg hadde en sånn planlegger sak for barn når jeg var liten (elektronisk). Så har helt klart alltid vært tekno geek 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.