Ukategorisert

DuckTales – 30 år etter og like morsomt for store og små

ANNONSE

Kom, bli med til Andeby. Møt en kjenning. Skrue, Donald, folk og dyr Byr på spenning. Her skjer det meste Her bor de fleste. Bli med – aha! På eventyr med Ole, Dole, Doffen – aha! Eventyr med Ole, Dole, Doffen – aha! De har en løsning når det kniper.. Da går det unna så det piper Lag trøst? Med Ole, Dole, Doffen – aha! Eventyr med Ole, Dole, Doffen – aha! Eventyr med Ole, Dole, Doffen – aha! Nei, ingen er som Ole, Dole, Doffen – aha!

Kjenner du den i igjen? Ikke? Ta en titt på videoen under:

Nå husker du den, ikke sant?

For ca 25 år siden løp jeg opp i helgene og skrudde på tv hver morgen. Vi bodde i ei litta bygd, men kabel-tv var på plass. Og hver morgen ble startet med en god dose tegnefilmer. Og jeg savner enda de tegnefilmene. Og en av favorittene var “Ole, Dole og Doffen på eventyr “- DuckTales. Themesangen kan jeg enda, mange år etterpå.

Og når vi selv fikk barn og eldste ble så stor at han kunne bytte kanaler selv, var det ekstra stas at han la sin elsk på den samme serien. Og nå 30 år etter den første filmen, kommer det en ny film på DisneyChannel med de kjente og kjære karakterene.

Onkel Skrues, Oles, Doles og Doffens eventyr etter gullmynter og andre skatter fortsetter den 12. november kl 0800 når den Emmy-vinnende tv-serien DuckTales har premiere på Disney Channel.

DuckTales er basert på Disneys velkjente beretninger fra Andeby og de klassiske Disney-karakterene. Nok en gang får seerne møte den evig optimistiske og som alltid temperamentsfulle Donald Duck, som denne gangen motvillig tar med sine nysgjerrige og smårampete nevøer Ole, Dole og Doffen på besøk til den tilbaketrukne Onkel Skrue. Trillingene fascineres av den en gang legendariske Onkel Skrue og hans gamle familiehemmeligheter, som tar dem med ut på høytflyvende eventyr verden over. Med på turen er også Nebby og Rotor McKvack.

I tillegg blir det gjensyn med kjente og kjære karakterer som Onkel Skrues erkefiende Gulbrand Gråstein, Petter Smart, Magica fra Tryll og B-gjengen.

Premieren på DuckTales sammenfaller med 30-årsjubileet til den opprinnelige serien, og tittelsangen til den nye og den opprinnelige serien vil være tilgjengelig på Spotify og iTunes.  I forbindelse med tv-serielanseringen kommer dessuten Donald Duck, ”den aller første sinte anden”, også til å være med i det populære spillet Angry Birds.

”DuckTales”-serien og ”DuckTales”-filmen lanseres globalt på 34 språk i 162 land på Disney Channel og Disney XD.

DuckTales

Og i kjent blogger-stil så må premierer feires med kul goodiebag. I denne goodiebagen finner du: kosedyr, Donald Blad, Donald Junior, klistremerker, Helikopterleke, Onkel Skrue mynt og ikke minst popcorn.

Et av mine beste minner fra barndommen var å kjøpe Donald Duck HVER Tirsdag. Og sitte å lese det i fred og ro på sengen. Og Kurven med blader på do som var fulle av gamle Donald blader. En gang Donald fan, ALLTID Donald fan.

Så om du er like fan av Donald som meg selv anbefaler jeg deg at du sjekker ut facebooksiden min og instagram, for der kan du vinne denne flotte goodiebagen.

Er du Donald og DuckTales fan? Hva er ditt beste minne med Donald, på tv og/eller bladform?

Psst! Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Ta turen innom min gode venninne Louise 😉

Kommentarer
(Lest 334 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.