Ellas Kitchen i mitt ❤

//Sponset innlegg//

Karoline må være verdens heldigste baby, for hvilken fersk 1 åring ville ikke blitt i ekstase av den gaven hun fikk til sin 1 års dag fra Ella’s Kitchen? 

ellas

10 poser med ella’s kitchen smoothies + smekke 🙂 Tror nok sånn sett fra hennes ståsted at det var den beste 1 års gaven hun kunne fått 🙂 For er det noe Karoline liker så er det ting som er spiselige, og jeg gir henne med glede ella’s for den er det masse gode frukter og grønnsaker i også er den økologisk.

Jeg skal vel være den første til å innrømme at jeg syntes at noen av de hørtes ut som litt merkelige blandinger : brokkoli, pære og erter, og gulrøtter, erter og pære syntes jeg hørtes litt mystisk ut. Men når jeg leste bakpå var det mest pære og det andre var det bare litt av.

Men Karoline fantes ikke skeptisk og suttet i seg det som skulle være, og  ble fly forbanna når det var tomt. Så tydelig at de har truffet smaker som ungene synes er gode.

Jeg kom over Ella’s Kitchen første gangen i 2009/2010 når Kristian var liten for han var inne i en periode hvor han spiste lite og da var dette redningen. Jeg fortsatte trenden til Kristine når hun ble gammel nok og nå er det Karoline som koser seg med disse posene.

Ella’s Kitchen har også middagsposer som vi bruker flittig når vi er på tur.

Så dette er produkter som vi bruker mye og som vi liker godt og som ungene liker, og som jeg gir med god samvittighet. Og når ungene er småspiste er det dette som redder oss, og den eneste de spise uten kamp. Det finnes et hav der ute av smoothier til barn, og det er kun denne vi bruker. Så å få denne pakken i posten var stor glede for liten og stor.

Hvilke smoothier kjøper dere til ungene?

Kommentarer
(Lest 88 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Ellas Kitchen i mitt ❤

  1. Ine fikk og får enda innimellom av den der, men hun har lagt elsk på den lilla, og den røde med jordbær. Middagene falt aldri i smak! Men vi har prøvd både ellas, nestle sin og jeg trooor småfolk, litt i tvil. Disse yoghurt begra var og stor hit under ett år, røde bær satt som et skudd! 🙂

  2. silje er straks 4 år og elsker fortsatt frukt smoothiene. favoritten er jordbær og har alltid med en i veska når vi er på tur. sulten unge= sur unge he he

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.