Personlig

En alvorsprat med Lillebror

I dag er det 5 dager til termin, akkurat den samme terminen som jeg hadde med storebror. Forskjellen er at med storebror hadde jeg ingen andre å ta hensyn til, og jeg kunne slappe av når jeg følte for det og når jeg trengte det. Men nå er det tre andre som skal ha litt oppmerksomhet, det er tre andre som spør så fort de slår opp øynene om dagen i dag er den dagen som du skal komme ut å hilse på oss.

Lillebror

Sprekkeferdig nok nå? 

Nå er det snart 7 år siden vi fikk vårt første barn, og jeg har gjort dette fire ganger. Det kjennes på kroppen. Jeg var i utrolig god form lenge, men nå med bare noen så dager til termin så kjennes det godt at kroppen er sliten og vil bli seg selv igjen.

Før jul fikk jeg beskjed om å ta med ro fordi de så rieaktivitet på CTG, og nå som jeg gjerne vil at ting skal sette i gang er det ganske så stille og rolig. Er det stille før stormen? Eller trives du så godt at du gjerne blir der inne en stund til? Jeg tror nok det begynner å bli ganske trangt for deg nå lille venn? Vil du ikke komme ut til oss å hilse på?

Du har tre storesøsken som er klare for å kose på deg, passe på deg og ta vare på deg. Du vil nok bli ganske så bortskjemt med all denne oppmerksomheten, og til tider oppigjennom vil du nok ønske dem dit pepper’n gror og at de bare lar deg være i fred litt, men de gjør det av kjærlighet til deg.

De legger seg super spente hver kveld for om mamma ligger i sengen sin om morgenen eller om vi er på sykehuset for å få deg ut. Storebror har inngått et veddemål med ei som jobber på skolen, hvem først? Blir hun bestemor først eller blir han storebror igjen først? Så han spør hver kveld om du kommer i natt.

2016-01-14 07.42.44

Nå vil vi gjerne hilse på deg Lillebror, vi vil kose med deg og kjenne på de myke kinnene dine. Søsknene dine vil holde deg og se hvem du ligner på. Storesøster lurer veldig på om du blir mørk og brunøyd som henne og pappaen din. Eneste vi vet er at du har masse hår for det har vi fått se på ultralyden.

Så nå krysser vi fingrene for at du kommer snart, storebror mener at det er viktig at du kommer før bursdagen hans slik at du kan være med å feire, også at du gjerne vil ha snø på bursdagen din. Vel, her er det MASSE snø og storebror har bursdag om bare 4 dager så alt er klart.

Sengen og vognen din står å venter på deg, lekegrinden står i stuen klar til å ta deg i mot. Vi har ventet lenge nå, så nå krysser vi fingrene og håper at du velger å komme ut til oss.

Kom kom kom, Lillebror. Vi lengter sånn etter å få deg og kjenne deg. Influensaen har sluppet sitt jerngrep rundt husets beboere og vi er klare til å ta deg i mot.

PS: Du kan tippe på når han kommer og hvor stor han blir her, så kanskje du stikker av med fine premier. 

Kommentarer
(Lest 417 ganger, 1 Lest i dag)

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.