Ukategorisert

En eventyrlig god blogger

Jeg har tidligere skrevet blogganbefalinger, også skle det litt ut. Men det er jo så utrolig mange gode bloggere der ute, og jeg vil gjerne dele noen av mine favoritter med dere fine lesere, så kanskje dere får noen nye favoritter dere også.

Så hver måned kommer det en ny blogganbefaling fra meg.

September-bloggeren er:

EventyrElin

Elin har jeg fulgt veldig lenge, da hun er en av mine absolutte favoritter, hun skriver godt og jaggu har hun mange morsomme sprell å finne på som hun gjerne inkluderer flere bloggere i. Ei driftig dame, som jeg var ganske sikker på kom til å føde ute i skogen når hun gikk med sistemann.

5 ting jeg digger med EventyrElin:

* Hun er hysterisk morsom og skriver med snert

* Hun har fire flotte gutter som hun drar med seg ut på turer i skog og mark, sommer som vinter.

* Hun er åpen og ærlig, skriver rett fra levra og tør å si det andre tenker men ikke sier

* Hun er utrolig god å ha når man trenger feedback på ideer og tanker

* Hun er hjemmemamma som meg og vi har utrolig mye felles.

EventyrElin

Typisk “Elinmoment”. Digger deg, snuppa! Skulle ønske du bodde litt nærmere 🙂 

Du finner EventyrElin på Facebook, Instagram (@eventyrelin) og på snapchat 🙂

Stikk en tur innom henne da vel!

Har du fått en ny favorittblogger?

Kommentarer
(Lest 130 ganger, 1 Lest i dag)

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.