Hverdagen

En litt annerledes dag

I dag startet Karoline dagen kl 06.15, noe min kropp synes var noe i det tidligste laget. For kroppen min er laget slik at er det mørkt ute, så  er det natt og sånn er det med den saken. Fikk heldigvis roet henne såpass at hun kunne slappe av i sengen vår en time, men da var det bare å komme seg opp. Dette er ikke noe hvilehjem….

Jeg gjorde mine vanlige rutiner før jeg så jeg var blitt tagget på facebook i en termingruppe, og med bilde og det hele så var jeg jaggu på trykk i Foreldre og Barn. Hjelpes jeg ble litt skremt, for jeg trodde ikke det hele skulle publiseres enda. Samtidig fikk jeg bekreftet min store skrekk at det jeg ville de skulle redigere ikke var redigert slik jeg ville, så jeg synes jeg fremstår litt rar. Men jeg har snakket med journalisten og har fått beskjed om at de sender bladet til meg i morgen, så når jeg har det i hånden skal jeg få lagt det ut her.

Dette var virkelig et intervju jeg hadde gledet meg til, men nå føler jeg meg litt ambivalent til det hele dessverre, og vil helst holde greia litt på avstand. Men i og med at ørten andre har sett det, så skal dere så klart få det også. Kanskje noen av dere har lest det allerede, ikke vet jeg 🙂

meg2

I går begynte jeg i “ny” jobb, så mer om det kommer også, jeg er virkelig heldig som får lov til å jobbe med det jeg brenner for og får være hjemme med ungene samtidig, også har jeg kontorpult i oslo om jeg plutselig skulle føle at jeg trenger å sitte helt for meg selv, uten støy å jobbe 🙂 Jeg har virkelig vært heldig der 🙂

Så dagen i dag har mest gått med på å lese meg opp på den nye jobben, organisere mapper på dataen til nettopp det formålet, korrespondanse via mail til foreldre og barn o.l. Så dette har vært en annerledes dag, men jeg liker det veldig godt.

Nå skal jeg rydde litt her, før mannen og jeg setter oss i sofaen og se Non-stop med Liam Neeson, før vi tar kvelden.

nytt2

Hva gjør dere i kveld?

Kommentarer
(Lest 70 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.