Notice: Trying to get property of non-object in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Familieliv,  Kropp, Kosthold og Velvære,  Prosjekt ny mamma

En selvtillitsboost dag

I dag har jeg vært og benyttet meg av timen mannen gav meg til freshing up hos Makeupartist.no, det er jo ikke akkurat feil gave å få til morsdagen det der 🙂

Jeg var en gang flink til å nappe bryn og freshe meg opp, så fikk jeg 3 barn på fire år og ga egentlig litt beng i det hele, men så nå som Karoline er blitt nesten et år så kjenner jeg på det at jeg må finne meg selv igjen. Bli freshere og det er jo her dette lille prosjektet mitt: Prosjekt ny mamma kommer inn. Og jeg vil jo ikke bare bli ny ved å gå ned i vekt, men også finne meg selv.

For etter 5 år som enten gravid, melkeku eller i litesøvntåke, så glemmer man seg selv litt og jeg kjenner at jeg er lei av å se en sliten trebarnsmor i speilen. Selv om man føler seg som om man har blitt påkjørt av et godstog, så trenger man ikke se slik ut 🙂

Så i dag fikk jeg startet på denne veien.

1688784_489427461162230_1054969276_n

– Hva synes du? 

I dag fikk jeg designet og farget bryn, threadet haken og fikk farget vippene slik at, naboen som ringer på kl 09.00 om morgenen kanskje slipper å bli skremt vettet av og få hjerteinfarkt. Er så utrolig deilig å endelig føle seg fresh. Bare så synd at disse brillene skal ødelegge det hele. Men de skal også skiftes ut i løpet av sommeren 🙂

Nå skal jeg krype under pleddet på sofaen med god kveldsmat og lese det nye Mamma bladet 🙂

324f19c8a57111e3941d12da869fd321_8

Hva synes du om resultatet? Hva gjør du for å føle deg fresh? 

Kommentarer
(Lest 63 ganger, 1 Lest i dag)

5 kommentarer

 • mammalinn

  Ser deffinitivt en forandring der ja 🙂 kjempe fint.
  Jeg tar meg en lang dusj eller går til frisøren for å føle meg fresh 🙂

 • frugravningen

  Så fin du ble. Je har også totalt latt være å tenke på mitt eget utseendet etter at jeg fikk barn. Tror jeg har brukt sminke sånn ca to ganger de siste 6 åra. He he.. Men jeg må vel få meg ny garderobe og litt sminke etterhvert jeg også. Jeg vil jo egentlig ikke se ut som et takras!

 • Anja Holt

  Jeg skrev det på Instagram, og jeg skriver det her, fy fela for en fantastisk forskjell. Ikke bli lei deg og tenk du var stygg før, men du verden så flott resultatet ble. Dette vil jeg prøve på også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.