Kropp, Kosthold og Velvære, Shopping, Sponsing og Samarbeid

En velduftende mor

//Sponset innlegg ( nordicfeel.no )//

Nå er det bare 3 små dager igjen av år 2016. Tenk på det 3 dager igjen også ser vi starten på et nytt år. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg gikk høygravid og bare ønsket at tiden skulle gå superfort til fødsel. Men så har det altså gått superfort resten av året i stedet, og en ting jeg skal ta med meg inn i det nye året er at jeg skal roe ned og nyte tiden litt mer mens ungene enda er så små.

Nå er julegavehysteriet over, og fra Mandag er det nyttårssalg så og si hvor enn du snur deg. Og om ikke så alt for lenge er det morsdag og valentines. Og da er det gjerne lurt å ha en gave på lager til mammaen, eller en liten oppmerksomhet til hun du liker ekstra godt? Og dere menn, det er faktisk mer i butikkhyllene til valentine enn roser og sjokolade.

Hos Nordicfeel har de mange flotte gaver, og et av de merkene er Esteé-Lauder. Og det var ikke før jeg ble oppmerksom på siden deres at jeg fant ut at min favorittparfyme er fra dette merket. Jeg husker enda hvor sint min mor ble når hun kjente at jeg stinket hennes parfyme når jeg kom ned fra badet. Brukte kanskje en tanke for mye 😉

Men den lukter så mildt, og egentlig bare rent. Også er den ganske beroligende.

Men om det ikke er parfyme du ønsker å gi, så har de for eksempel masse sminkeprodukter. Jeg elsker designet på sminken for den er så eksklusiv.

nordicfeel.no

Så her kan du finne masse fint til din kjære. Og hva med å gi henne en gave bare fordi hun er hun?

Har du handlet hos Nordicfeel.no før?

Kommentarer
(Lest 109 ganger, 1 Lest i dag)

6 thoughts on “En velduftende mor

  1. Jada, det har jeg faktisk 🙂
    Helt topp med tips fra nettbutikker for å handle på nett sparer oss for masse unødvendig mas og stress. Dessuten er det ofte penger å spare 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.