Barneklær og utstyr, Sponsing og Samarbeid

Et enklere liv på farten med Doona+

//Annonse//

Doona+ er en unik bilstol med integrert vogn, og er et av få produkter jeg velger å omtale uten å teste det selv. Men som mor til fire tette så brenner jeg for løsninger som skal gjøre hverdagen litt enklere. Skal man investere i en sikker, funksjonell og lekker bilstol, finnes det ingen over, og ingen ved siden. Og med denne trenger du ingen “bilvogn” da den har intergrerte hjul.

Til nå så må man ha en vogn med adapter for bilstol evt en bagvogn med i bilen. Men denne er fantastisk praktisk med tanke på babyer som sovner i bilen.Du slipper å vekke sovende baby for småting, du har en rask løsning til kontroller på sykehus og helsestasjon, betale for bensin og for å kjøpe melk på butikken. Og om babyen sovner i vognen klikkerdu bare inn hjulene og fester setet før du kjører videre.

2014.11.03 Evolution Illustration

 

På bare et par sekunder, ved hjelp av et knappetrykk, forvandles barnestolen til en fleksibel vogn og kan trilles. Den frigjør plass i bilens bagasjerom, da man i mange situasjoner i hverdagen slipper å ha med seg vogn. Doona+ kan brukes både med og uten base, og er den eneste bilstolen som gjennom tester har bestått sikkerhetskravene til alle de forskjellige standardene (ECE R44, EN1888, EN12790, FMVSS213, ASTM F833, ASTMF2050).

Fakta om Doona+

Gruppe 0 bilstol (0-13kg)

Bakovervendt montering

5-punktsbelte

Vekt: 7,35kg

Separat ISOFIX-base (kan også festes med bilens seler)

lifestyle06_hres

Doona + er den første bilbarnestol i verden med integrert vogn. Gjennom et enkelt knappetrykk felles hjulene ut og barnesete kan kjøres. Donna + er det eneste barnesete-og-vogn-produktet som tilfredsstiller de høyeste sikkerhetskrav og forskrifter. Barnesete er utformet for å gi foreldre en trygg og praktisk løsning både i og utenfor bilen. Design, kvalitet og funksjonalitet er i den minste detalj for å gi en best mulig opplevelse.

 Doona + er bilbarnestolen som gir en fleksibel løsning og som gjør at foreldre ikke lenger å bære en tung baby. Samtidig frigjør den plass i bagasjerommet i bilen.

Jeg kjenner at jeg gjerne skulle hatt et slikt sete når Lillebror var mindre. Så utrolig mye enklere på korte turer enn de store kombi eller duo vognene.

Ta en titt på denne søte videoen og bli forelsket du også:)

 

Ville du hatt doona+ til ditt barn?

Du får Doona+ hos bland annet: Tøffeliten, Jollyroom, Barnombord.no.

Prisjakt.no kan du se de ulike prisene og forhandlerene som har de inne.

Lik og del gjerne med andre småbarnsforeldre.

Kommentarer
(Lest 1 069 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.