Barneklær og utstyr

Er den lun?

Jeg har til de to største ønsket meg TFK vogn, og til Karoline fikk jeg endelig det. Ja, jeg har vinglet, men det er og blir den mest fantastiske vognen jeg kan tenke meg: Jeg har hatt ikke mindre enn tre av den. Jeg har byttet fordi jeg har lett meg påvirke av artikler ang barn i vogn, og at de helst skal se deg mens du triller.

Vel, jeg har gitt det et forsøk, og jeg har virkelig prøvd å få henne til å trives i vogn. Men når hun ser meg blir det bare sutring, og hyling. Når vi fikk teste North 13.5 vogna, så ble teorien enda mer styrket. Så fort hun kom i den vognen var hun rolig på tur og satt å bablet for seg selv, og når hun kom i den andre vognen var det intens hyling hele turen og det endte med at vi måtte bære henne.

Så da solgte jeg den vi hadde og kjøpte meg ny TFK, og jeg angrer ikke på valget. Karoline er lang, og gode seler er et must. Et spørsmål jeg få igjen og igjen er “Er den lun da?” og ja den er veldig lun og god synes jeg , spesielt om hun ligger. Da blir vognen dyp og god.

Om sommeren synes jeg kanskje at kalesjen skulle gått an å dra litt lenger frem for å skjerme for solen, men det problemet løste seg fort når jeg bestilte meg en solskjerm fra Tinkafu. Jeg var litt usikker på om den passet siden kalesjen på TFK er så bred og firkantet, men med denne på så fikk den en avrunding, og den virket ikke så ruvende.

nr1

Og med denne blir det også mindre sol og vi unngår å få en grinete baby som ikke ser pga sol i øynene 😛

Hva synes du om TFK vognene? Har du solskjerm på vognen?

Kommentarer
(Lest 70 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

  • Elisabeth

    Ja, jeg har også kjøpt Tinkafu solskjerm til min TFK. Genialt 🙂 men hvordan er den på vinterføre? Jeg har 2008 modell med noe tynnere hjul. Jeg likte ikke Super Nitro på snø men er TFK mer stabil?

    • Fru Jacobsen

      Jeg synes den er veldig god på vinterføre. Bare å låse forhjulet og så er det ut å trille. Blir det like mye snø her i år som før vurderer jeg å kjøpe meg barnevognski 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.