Blogg og Teknikk, Familieliv

Er det ikke typisk….

I dag hadde jeg masse energi, og til frokosten skrev jeg en to do liste, lang som et vondt år, og jeg var klart til å sette kroppen i høygir og få skikk på ting.

Jeg var ute å  trillet baby så hun sovnet, og til vanlig sover hun 2,5 time og da burde jeg ha god tid til å få unna litt tenkte jeg. Etter 1 time våknet hun. Og ville ikke sove igjen, og skulle kun bæres, ble hun lagt ned var det fullt balluba. Jeg rakk å brette + legge på plass klær og sette på en vask.

klesvask

Et tårn som har blitt laget av x antall klesvask skulle på plass, og endelig er det klær i skapene igjen.

Etter å ha underholdt baby og 2 store barn, var det tid for ny dupp, og jeg skulle endelig få startet.

pose

20 minutter ute i iskaldt vær og frøkna sov godt i vognen sin. Men det varte også kun i 1 time . Og da hadde jeg listen min + et design som skulle lages. Så da ble det til at jeg droppet listen og håper på at baby sover mer i morgen, også gjorde jeg heller ferdig designet på bloggen til Sara Emilie, Himmeldus, for heldigvis er baby veldig fornøyd om hun får låne musen til pc. Og da får jeg gjort det jeg skal.

Så nå har pappaen fått hentet skapet til storesøster hos ei venninne av meg i Horten. Ungene  ser barnetv og jeg tar 5 min før det er kveldsstell 🙂

Er det ikke typisk at baby sover masse når du ikke skal gjøre noe eller man skal avgårde og ikke noe når man har skrevet liste over ting som skal gjøres?

Hva har du gjort i dag? Ta en tur innom Sara Emilie og ønsk henne velkommen til familieprat da vel 🙂 

Kommentarer
(Lest 60 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , ,

3 thoughts on “Er det ikke typisk….

  1. Ha ha 😀
    Åh, knis, dette kjenner jeg godt igjen fra babytiden. Baby vil aldri sove når du har mye å gjøre. Det er visst en uskreven regel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.