Blogg og Teknikk,  Sponsing og Samarbeid

Et godt verktøy er viktig…

// Sponset tastatur, sleeve, glass og mobilcase//

Og en hver blogger med respekt for seg selv har gode verktøy for hånden for å få oppdatert leserene sine med siste nytt. Og til bursdagen min i fjor fikk jeg iPad mini av mannen og barna. Og det er så kjekt om man er på tur eller noen andre bruker pc’n som står i stua (les: mannen ser på serier på hbo).

Jeg synes at ipaden er veldig enkel å blogge fra for tastene er litt større enn på iPhonen, og det går fort både på den og iPhone etter at jeg lastet ned Tinydesk appen for WordPress. 

Men så for en stund siden fikk jeg en mail fra ei veldig koselig dame som lurte på om jeg kunne tenke meg å fronte deres nystartede firma som selger tilbehør til iPad og iPhone. Butikken deres A-Way finner du her. Dette var jo absolutt et tilbud jeg ikke kunne si nei til, jeg som har ønsket meg tastatur til iPaden siden jeg fikk den, men synes at disse i etui og fra ebay ser å uhåndterlige ut og ikke ser det ut som det er noen særlig god kvalitet på de heller. Og til de prisene de selges har jeg heller droppet det, så jubelen stod i taket og takknemmligheten var stor når jeg fikk tibudet 🙂

I pakken som dumpet ned i postkassen fikk jeg dette:

Sleeve til å ha ipaden i. Det passer med tastaturet koblet til, og jeg får plass til lader, penn og en liten notisblokk i frontlommen.

Uknuselig glass. Utrolig kjekt med tanke på at det er barn også som håndterer ipaden til tider, og da er det jo en viss fare for at det kan skje skjermen noe. Men nå er den mye mer sikret mot skader.

Cardcase til iPhonen, denne kan du også bruke som stativ når man ser på f.eks film på iPhone. Veldig kjekt når 1 åringen protesterer høylytt mot å sitte i stolen for å spise kvelds. Litt Lodde og Linn på nrk super og hun er bergtatt. Det er bumper og deksel i et og telefonen er mye mer  sikker mot skader 🙂

Og så over til kremen av kremen i pakken, et bluetooth tastatur til ipaden. 

tast1

tast2

tast3

Jeg som alltid har ønsket meg Mac, og nå ser ipaden ut som en 🙂 Det er utrolig praktisk med et slikt tastatur når man skal skrive litt lenger innlegg, svare på mail og kommentarer. Jeg bruker nesten bare den jeg nå, det er så praktisk enn å måtte skru på PC’n og vente på at den skal bli ferdig med oppdateringer o.l.

Nå er det bare å skru på, gå inn på appen og kastre i vei på tastaturet, da går det mye fortere og det blir mindre skrivefeil enn om jeg bruker det innebygde tastaturet 🙂

Fra sidene til www.A-way.no:

Flare Magnetic – Tynt solid Tastatur til iPad MINI på norsk.

Ipaden settes i dekselet ved hjelp av sterk magnet. Skjermvinkel er justerbar.

Kobles opp mot ipaden ved Bluetooth 3.0.

Snarveier og hurtigtaster tilpasset ipaden.

Beskytter iPaden og gjør ipaden mye lettere å skrive effektivt på.

Går i sleepmode når den lukkes. Tastaturet slåes automatisk av etter 15 min for å spare strøm. Slås på igjen ved å trykke på en valgfri tast

Tastaturet fikk terningkast 5 i test på dinside.no 🙂

Har du tastatur til ipaden?

Bruker du ipad til blogging, mailing o.l. ?

Kommentarer
(Lest 68 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.