Aktiviteter for barn, Barn, Barn og Helse, Mammatips

Et lite tips til å slutte med smokk

En dag jeg har gruet meg lenge til er dagen Storesøster skulle slutte med smokk. Hun er den av barna som (hittil) har vært mest avhengig av smokken sin. Men nå syntes jeg hun var så stor at det var på tide å kutte den ut.

Så en dag jeg satt på facebook fant jeg ut at Vennebyen hadde en tjeneste der du sender inn smokken, og får diplom tilbake. Og frøkna var helt enig at det var på tide at Elfie, Apa og Ted skulle passe på smokken.

Etter smokkene ble sendt avgårde har jeg ikke hørt noe mer om det annet enn at hun lurer fælt på om ikke det kommer pakke i posten fra vennebyen snart.

Storebror syntes det var grådig urettferdig at han ikke fikk gjort det samme når han sluttet med smokken, men jeg hadde hans liggende fra han sluttet med smokk for 2 år siden, så fikk han sende han også 🙂

Så har du et barn som er glad i Vennebyen er dette virkelig å anbefale 🙂

smokk

– Tusen takk for 3 fine år sammen “mutta” takk for trøst og kos du har gitt meg. Du har vært en betrodd venn. 

Hvordan sluttet dine barn med smokk? 

Kommentarer
(Lest 464 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.