Blogg og Teknikk

Et lite tips til deg med smarttelefon

Bildet er funnet på google, men dette er den telefonen jeg har.

De som har smarttelefon ala Samsung Galaxy sII vet at det er en del ting som må oppdateres med jevne mellomrom. Jeg har denne og vet ikke hvordan det er med andre merker som iPhone, Sony, LG o.l.

Bl.a kan du nå oppgradere mobilen til den nyeste androiden helt gratis( i allefall om du har Samsung Galaxy S II). Android 4.0 ice sandwitch, jeg har gjort dette og er strålende fornøyd med det. Er det noen som ikke har gjort dette med sin samsung og vil at jeg skal beskrive hvordan det gjøres så rop ut, så kan jeg lage en guide på det 🙂

Men over til overskriften, så vil jeg nå gi dere et lite tips om dere bruker MYE mobildata, slik som meg. Man må jo følge med på facebook, instagram også kanskje man må blogge litt og da går det en del data, i tilegg til at mobilen må få oppdatert programmer og kanskje er det noen nye apps du vil ha. Så min kjære har nå skaffet meg et abbonnement som treffer meg midt i hjertet.

Dette er ikke et sponset innlegg, bare jeg som vil tipse om et billig abonnement om du bruker mye mobildata.

Folkepakka Data er et nytt abonnement, og er virkelig skreddersydd for deg med smarttelefon og som bruker mye mobildata. Så jeg bare gleder meg til Fredagen sånn et jeg kan bruke mobilen min igjen på nett 🙂

Ps: Bli gjerne medlem av facebook siden min, der legger jeg ut ting som ikke alltid blir postet her, og jo flere jo bedre 🙂 Håper å se DEG der inne også 🙂

Hvilket abonnement har du?

Kommentarer
(Lest 81 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.