Hverdagen

Extra Extra!!

For en stund siden var jeg med på en giveaway hos Mammadamen. Jeg har fulgt bloggen hennes i mange år, og hun er virkelig en av mine favorittblogger, og hun hadde fortjent å ligge på toppen av blogglisten. Hun skriver om småbarnshverdagen, kultur, diskusjoner og har flotte giveaways. Det er virkelig en blogg med litt tyngde og ikke kun overflate skum 🙂 Så absolutt verdt en titt 😉

Men, uansett… .Jeg deltok på en giveaway hun hadde med Wrigleys, og premien var Extra tyggegummi. Jeg har vært avhengig av å ha tyggis i nærheten siden jeg var ganske liten, så dette var virkelig en once in a lifetime sjanse, men samtidig a long shot for jeg eier ikke vinnerlykke. Så du kan tenke deg gleden var stor når Karianne sendte meg en mail om at jeg hadde vunnet. Jeg tippet på, for meg selv, at det kanskje var smaksprøver på de nye tyggisene og en sånn boks med extra, men det var sååå mye mer.

extra1

Lurer  på om jeg har nok ut vinteren 😛

Det var en eske med maaaaaange  2pk ekstra, det var en dykkerbag, og to kartonger med den nye tyggisen!! Også noen hefter med tannpuss historie for barn som jeg har lest for dem hvor de lærer hvorfor vi må pusse så lenge, og hvordan vi skal pusse.

extra2

extra3

Nå har jeg iallefall tyggis en stund;) De største ungene synes også det er godt å tygge en tyggis etter måltider, og de er flinke til å ikke svelge den.

Er du avhengig av tyggegummi? Når fikk barna smake for første gang?

Følg min blogg på facebook, for å få med deg noen extra gode innlegg 😉 

Kommentarer
(Lest 122 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , ,

1 thought on “Extra Extra!!

  1. Mine startet i år, når størsta ville ha, så ville lillebror også… var vel etter hun ble 5 og før han ble 3 år. De svelger ikke så ofte, og det er jo en del av barndommen å få litt angst når man lærer at alt man har svelget er det i hundre år etterpå 😛 Snuppa er glad i å tygge på morgenen før bhg og etter, har en pakke i bilen som hun deler med seg. Hadde ikke vært meg i mot å vunnet 1000 tyggiser, nei! Hehehe, heldige deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.