Hverdagen

Fastelavens Søndag

boller4

I går var det tid for fastelavn, og jeg hadde egentlig bare rasket med meg en pakke med bollemix fra butikken, og hadde tenkt å bruke den. Men etter å ha laget de så fant jeg fort ut at jeg måtte lage mine egne, for de “ferdige” ble så tunge og ikke “verdens beste” som det stod på pakken. Tror jeg må lære meg det at meg og kake/bolle mixer ikke passer sammen. Det blir alltid krøll, også er de best fra bunnen  av.

boller3

Jeg laget noen med vaniljekrem i siden ingen her er veldig glad i vanlig krem, også laget jeg noen med kanel og sukker 🙂 Mann og barn spiste som gale, og jeg kan vel innrømme at jeg spiste litt mer enn jeg skulle selv også, men det var jo såå godt. Fikk også fryst ned en del.

boller2

Så det var rimelig greit å få tatt seg en treningsøkt i dag ja, og da ble det straffedag på 8 ukers prosjektet med null godis også 😛

boller1

Men det var absolutt verdt det, og mine boller er MYE bedre enn ferdigmixene, og de er større men veier mindre enn de som ble bakt med ferdigmix så det er helt tydelig at mine ble luftigere 🙂

Hadde dere fastelavens boller i går? 

Kommentarer
(Lest 57 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.