Personlig, Ukategorisert

Favoritt ordtak: Vær glad for det du har…..

…,mens du jobber for det du ønsker deg/vil ha!

Det finnes mange flotte ordtak der ute. Jeg er veldig glad i quotes på bilder, på pynt i hjemmet o.l. Men om jeg må velge mitt favoritt ordtak etter: HAPPY WIFE, HAPPY LIFE, så må det bli:

Favoritt ordtak

I dagens samfunn er veldig mange opptatt av at du MÅ ha bil og lappen. Man MÅ på sydenferie for å i det hele tatt kalle det ferie. Man MÅ ha tid for seg selv for å orke å være en god mamma. Det er visst så mye man bare MÅ gjøre eller MÅ ha.

Vel, vi har valgt totalt annerledes. Og når jeg våknet opp i morges av vekkerklokken til Storebror,med verdens største glis ved siden av meg kjente jeg på en stor lykke. Selv om natten har blitt tilbragt med lite søvn og en ammende baby tett inntil, så er det verdt det.

Ja, småbarnstiden er til tider hektisk, slitsom og man lurer på hvordan man skal komme gjennom dagen. Etter å ha vært mer eller mindre våken 24/7 i en uke. Men det går over, jeg vet ikke om noen tenåringen som helst vil ligge i dobbelsengen til mamma og pappa, eller som må skiftes på.

Vær heller glad for at at du har en baby eller barn som vekker deg om natten, for det er slett ikke alle som har det. Noen har mistet barnet sitt, mens andre kan ikke få. De ville gitt ganske mye for å oppleve det du har.

Vær glad for det du har, mens du jobber for det du ønsker deg/vil ha!

Jeg er takknemlig for at jeg får oppleve ungene små. Jeg er takknemlig for at jeg har fire friske barn. Jeg er takknemlig for at jeg har en mann som elsker meg for den jeg er.

For jeg jobber stadig med å få inn gode rutiner på ungene. Jeg jobber med å takle trassalder og pre-teen tendenser, og jeg gjør det ikke perfekt, men bra nok. Vi lærer alle sammen noe nytt hver dag. Jeg jobber hver dag for å godta kroppen min, og smertene. Og ikke minst mammakiloene, og da hjelper det veldig at jeg vet at mannen min elsker meg uansett.

Hva er ditt favoritt ordtak?

Kommentarer
(Lest 373 ganger, 1 Lest i dag)

1 thought on “Favoritt ordtak: Vær glad for det du har…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.