Festinspirasjon 2016 med KappAhl

//I samarbeid med KappAhl//

Mai er en festmåned for oss i Norge, det er sesongstart for bryllup og konfirmasjoner, det er 17.Mai og dåp. Og i den forbindelse kan det fort bli dyrt når både mor, far og barn skal ha nye festklær 🙂

Noen er kanskje heldige å ha bunad, men det er ikke alle som kan bruke den, min blir hengende i skapet i år fordi jeg ammer, og synes amming i bunad blir veldig tungvindt. Lillesøster har vokst ut av sin dessverre, og jeg liker å kle jentene likt. Så jeg har kjøpt matroskjoler til dem fra Newbie, siden lillebror skal ha matrosdress etter Storebror.

Jeg har laget en liten kollasj til dere med et par av mine favorittantrekk fra Kappahl. Kappahl har nydelige klær med god kvalitet til ikke så alt for avskrekkende priser for oss som har en litt over gjennomsnittet stor familie. Det meste av klærne til ungene er fra Kappahl fordi jeg elsker den vintage stilen til Newbie.

Til baby

17maibaby

Til liten jente

17mailitenjente

Til liten gutt

17mailitengutt

Til større barn

17maistorebarn

Til mannen:

17mai30

Til mor:

17mai29

Til dåpsbarnet:

Kappahl

Og i forbindelse med dette inspirasjonsinnlegget så er det sikkert noen der ute som skulle ønske de hadde noen kroner til overs. Jeg skulle iallefall ønske jeg kunne kjøpt en av nesten hver ting inne på Kappahl hver gang jeg er der inne.

Og nå kan du være så heldig å vinne gavekort her hos meg, jeg trekker tre heldige vinnere:

1 gavekort på 1000 kr og 2 stk på 500 kr.

Legg igjen en kommentar her på bloggen og del gjerne innlegget videre så er du med i trekningen. For ekstra sjanser delta på facebook og instagram også. (Begynner på facebook og instagram 17.April).

Vinnerene trekkes 24. April slik at gavekortene er fremme godt før 17.Mai slik at dere an shoppe 😉

Hva ønsker du deg fra Kappahl?

Kommentarer
(Lest 571 ganger, 1 Lest i dag)

38 thoughts on “Festinspirasjon 2016 med KappAhl

 1. Det er så mye fint til barna 🙂
  Og ikke minst hadde det vært perfekt med et gavekort så jeg kunne kjøpt nye vår/sommerklær til største jenta mi. Jeg gikk igjennom sommertøy fra i fjor og der var så og si alle klærne i 116 og hos helsesøster på fredag var hun 129 cm :0 altså over 10 cm på litt under ett år! Så dette hadde vært supert å tatt med hun på en ordentlig shoppingrunde??

 2. Hihi 🙂 ønsker meg alt sammen jeg, nå er vi stor familie og alle liker jeg å shoppe til, men likte godt de blå Shortene og den blå kjolen til større jente 🙂

  Klemmer til deg 🙂

 3. Dette hadde vært flott å vinne, så kan jeg skjemme bort niesen min litt. I tillegg til at jeg ikke har fått sett henne på nesten ett år fordi jeg er syk. Skal hun bli storesøster snart… Og da trenger hun å bli litt bortskjemt før alt må deles. Jeg får ikke barn selv, så det er ekstra gøy å få lov å være litt supertante ??

 4. Tuppa her har vokst 8 cm siden sist sommer, så da trengs det påfyll i garderoben! Dessuten skal jeg bli tante for første gang i sommer og det hadde vært stas med litt ekstra å skjemme bort knøttet med. Kappahl er en av mine favoritter på barneklær. God kvalitet til en fin pris

 5. Utrolig flott blogginnlegg! For en som aldri klarer å finne noe nytt til 17. mai, og ender opp med noe kjedelig i skapet var dette flott å lese! Gavekortet hadde jeg brukt på den nydelige blå kjolen til meg selv 🙂

 6. Det er så veldig mye fint til barna der, og så har treningstøyet til Kapp ahl fått gode testresultater. Siden jeg jubler over at newbie klærne enda passer til gutten vår så hadde jeg handlet noen plagg til han der, – og jeg tror at den matros skjorten hadde fått lov til å bli med hjem. Jeg blir nostalgisk av slike plagg. Og derfor hadde jeg kjøpt med en matorskjole til bonusbanrebarnet på ett 🙂
  Og selv trenger jeg både kjoler og topper, så pengene hadde fått raske ben å gå på 🙂

  HA fine dager, Trine Lise. Kos deg med gjengen din 🙂

 7. Åhhh detta vill jag verkligen vinna. Rensade barnens garderober förra veckan och Samuel är numera i desperat behov av nya kläder. Vad hade väll då passat bättre än ett presentkort.
  Deltar även på instagram

 8. Ønsker meg nytt undertøysett faktisk strømpebokser og kjole til 17 mai kansje ett skjerf eller sjal hvis kaldt ❤️?

 9. Åja!!!!!

  Jeg er glad jeg har bunad, tre nye sommerkjoler er det ikke budsjett for her i huset. Men jentene mine hadde vært fine i den blå kjolen…. for jeg liker også å kle dem likt selv om de er store nå.

 10. Da skulle jeg kjøpt noe fint til tantefrøkna mi som blir 4 år i mai, og hun blir også storesøster på samme tid så ville gjerne kjøpt ei barselgave der også! 🙂

 11. Åh, jeg ønsker meg noen nye klær til meg selv, da kroppen ikke helt passer de gamle etter at lillebror kom ?

 12. Å ja, er gavekort hadde kommet veldig godt med =) Storesnupp har vokst ut av nesten alt tøyet og lillebror som kommer i juli har ikke fått noenting ennå…

 13. Jeg elsket klærne kappa de har til barna. Nå trenger garderoben en fornyelse:) det hadde Vært gøy hvis jeg vinner.

 14. Kappahl er min absolutte favoritt til barna! Håper å vinne gavekort, og da vil jeg shoppe til gutten min på 2,5år.. På kappahl har de like flotte klær til gutter som til jenter, til en rimelig pris! 🙂

 15. Det er såå mye fint der, jeg ønsker meg også noe hver gang :p Tror jeg vil bruke på meg selv eller mannen, skuffene til ungene bugner over av klær… Så kanskje noe til oss på bryllupsdag i mai ?

 16. Med 5 barn i huset hadde dette kommet godt med. Om vi vinner skal pengene brukes til å kjøpe finklær til minstemors dåp i sommer. 🙂

 17. Prøver lykken <3 Hadde vært koselig kjøpe noe fint til barnebarna <3
  Ha en strålende fin helg! 🙂

 18. Vi elsker newbie ! Både til storebror Herman og lillebror Noa. Noa er jo 4 mnd nå og Arver for det meste alt etter storebror – så hadde vært gøy å gått litt bananas i newbie Avd til han ? ( med god samvittighet . HE he ) ellers er vi veldig glad i KappAhl generelt – godt utvalg og gunstige priser ☺️

  Smil fra Camilla 🙂

 19. Her var det jammen mye fint ! her er det barnedåper og bryllup så skulle brukt pengene på noe fint til barna. 😀

  Silje mamma til 3 gutter!

 20. Mye fint på Kappahl. Hadde jeg vært den heldige vinner av et gavekort, så ville jeg prioritert sommergarderobe til snuppa mi på 2 1/2 som ikke har noe sommerklær til sommeren, noe klær til meg selv som holder på å gå ned i vekt, har ikke sommerklær jeg heller, og noen plagg til mannen.

  For en veldig slank lommebok, så hadde dette hjulpet veldig mye 🙂

  Jeg har likt på instagram og tagget folk, følger deg på facebook og har delt dette blogginnlegget på facebook 🙂

 21. Så mye fint ?
  Vi kunne virkelig trenge noen kr ekstra til å handle fintøy til både 17. mai og andre dager i sommer. Hele familien kunne trenge noe nytt.
  Blir nok en runde eller 5 på Kappahl snart uansett ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.