Festkompaniet – gjør feiringen enkel og elegant

// Sponsede festprodukter//

Forrige helg feiret vi mannens 30 års dag, med familieselskap. Og siden jeg er ganske så for tung om dagen så ønsket jeg å gjøre det hele lett for meg selv, men samtidig elegant og stilig. Og det fikk jeg til på grunn av mitt herlige samarbeid med festkompaniet.

2015-11-22 14.23.03

Kan tro jeg jublet når det lå en epost til meg i innboksen med forespørsel om et samarbeid? haha, er ikke så mye som skal til for å glede en relativt gravid frue.

2015-11-22 12.28.04-1

Festkompaniet har ALT du trenger til feiringen: Duker, bestikk, askjetter, kopper, servietter, pynt, ballonger og alt annet du trenger for å sette prikken over i’en på alle typer fester. Om det er barnebursdag, voksenbursdag, babyshower, eller bare festligheter for å ha festligheter.  Hos oss gikk det i sort og sølv for det er litt manne farger synes jeg. Han ble jo tross alt 30 år 🙂

2015-11-22 12.28.20

Konfetti på bordet setter stemningen og gir enkel pynt. Det ligger riktig nok noen her og der selv en uke etter på, men men og pytt sann…

2015-11-22 12.27.43

Ungene elsket ballongene fordi de er så store og fine.

festkompaniet

Vi brukte sort tusj på koppene som bordkort, men man kan få kjøpt bordkort i det temaet du ønsker også.  Men siden vi skulle ha store pizza esker og masse kaker på bordene ville jeg ha minst mulig stæsj på bordet.

2015-11-22 17.07.09

2015-11-21 19.52.07

Noen av kakene fra dagen 🙂

Det beste med slike engangs ting er at de kan kastes når man er ferdig med det, og oppryddingen går lett som en plett. Jeg er egentlig veldig glad i å bruke svigermors gamle service, men siden det er godt over 60 år gammelt kan det ikke taes i oppvaskmaskinen og jeg kan ikke stå så lenge av gangen. Så da priser jeg meg lykkelig over at det finnes enkle løsninger når man trenger det.

Følg gjerne Festkompaniet på facebook for unike tilbud, konkurranser og nyheter.

Har du handlet hos festkompaniet? Bruker du engangs noen ganger?

Kommentarer
(Lest 192 ganger, 1 Lest i dag)

One thought on “Festkompaniet – gjør feiringen enkel og elegant

  1. Det er flott med engangs. Har brukt det i hele år? Fikk rooosa på bursdagen min, men det sa ikke mannen min før etter jeg hadde vært på REMA og kjøpt noe mintgrønt. På de bursdagene våre i november så sneik det seg ut noe av serviset, et fat knuste? . Men det er altså da svigers som går og henter seg ordentlige fat – engangsfata mine er ikke gode nok :p

    Jeg husker ikke om jeg har bestilt derfra, men jeg tror det 😉 jeg har hvertfall vært innom siden flere ganger, og det betyr at jeg har sirklet meg inn noe jeg ville ha ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.