Barn,  Høytider,  Mammatips,  Sponsing og Samarbeid

Festpakker gjør det enkelt å feire alle anledninger

ANNONSE

God morgen alle sammen. I dag skriver vi 6. Oktober og det er hele 7! år siden jeg fikk mitt andre barn. Hvor i alle dager ble tiden av? Det er noe helt eget å ha egne barn altså. Å få følge utviklingen dems, og sitte på første rad for å se hvem de blir. Se hvordan de vokser både fysisk og i personlighet. Det er en utrolig reise å få være med på der vi alle både prøver, feiler og ikke minst lærer på veien.

Fredagen før høstferien hadde hun selskap her med alle jentene i klassen. Og for ei frøken som ikke liker mye bråk, så var det akkurat passe mengde og passe med støy. Og som de koste seg.

Festpakker

Så i samarbeid med Festpakker.no fikk vi en nydelig festpakke i posten med alt vi trengte. Pakken vi hadde heter Prinsesser festpakke og inneholder: 8 kopper, 8 store tallerkner, 8 små tallerkner, 20 servietter, 8 sugerør, banner, duk 120×180, 4 kakelys, 8 godteposer, ballonger, 8 festhatter, 8 invitasjoner med konvolutt, oppskrift på deilige kaker og en kjøreplan for dagen.

Så det eneste jeg trengte å tenke på var å fylle godteposene og å lage kake og snacks, DET var deilig det.

Jeg bare elsker slike konsepter der alt er ferdig matchende og klart til bruk. Det blir mindre stress i en hektisk hverdag og ungene synes det er så gøy når alle har likt.

Festpakker har som mål å gjøre det enkelt å arrangere en fest. De har satt sammen pakker med det du trenger for å arrangere bursdag, 17. mai, nyttårsaften eller et annet festlig lag. Og festpakker har ikke bare ferdige pakker altså, om du ønsker å mikse selv kan du det også. Også har de kule fotoprops som du kan ha i en fotobod, de har sugerør i ulike former også i papir slik at de som vil minske plastbruken kan kjøpe de.

Så her har du festbutikken som har alt på et sted. Virkelig verdt å sjekkeut.

Festpakker pinjata

De har også kule Pinjataer. Denne lever enda, da frøkna ikke ville at den skulle bli ødelagt. For hun syntes den var så fin.

Kokuklusjonen er at Festpakker-bursdag er absolutt verdt pengene, og perfekt i en hektisk hverdag.

PSST: Følg Festpakker på facebook og instagram for å få med deg kule konkurranser og knallgode tilbud.

Har du handlet på Festpakker? Hvordan bursdag har du for dine barn?

Kommentarer
(Lest 218 ganger, 1 Lest i dag)

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.