Bildet lånt av Unil.no
Fiskepudding med masse snadder.
Ungene her spiser mest fisk om den er litt skjult. De elsker matretter som de vet mamma og pappa spiste når de var på samme alder. Og som kan varieres akkurat som vi føler for selv.
Restene er supre å ha med som lunsj på jobb, eller fryse ned til en senere anledning.
I dag har vi hatt fiskepudding med snadder som vi kaller det, og her kommer oppskriften.
* 1 fiskepudding
* 1 boks erter og gulrøtter
* 1 boks asparges
* 1 boks reker
* Litt smør
* 2 ss mel
* Litt melk
Slik gjør du:
1:
Smelt smøret, og rør inn 2 ss mel. Til det ikke er klumper.
2.
Ha i kraftene fra asparges og erter og gulrøtter.
3.
Rør godt, og ha i en liten skvett melk.
4.
La det koke opp, og ha i kraft fra rekeboksen.
5.
La dette få et oppkok.
6.
Ha i fiskepuddingen som er kuttet i 3 kanter, erter, gulrøtter, asparges og reker.
7.
Smak til med litt pepper
8.
Server med loff, terteskjell eller fersk grovbrød. Eller kanskje servere det i brødboller?
Dette er en av mine absolutte fiskeretter, og man kan variere den som man vil. Kanskje vil du ha andre grønnsaker? Kanskje vil du ha fiskefileter istedenfor fiskepudding?
Du liker ikke fiskekaker, men du liker fiskepudding? :p
Dette er en av mine absolutte middagsfavoritter, men her bruker vi fløtepudding. Og ferske eller frosne reker. Jeg har aldri prøvd med asparges eller gulrot, det skal jeg prøve en gang. Men vi har erter og bacon. Og karry på! Nam! Jeg kjenner jeg ble sulten jeg nå. Samtidig minnet du meg på at dette er det er det lenge siden jeg har spist – så dette skal jeg lage til uken!