Flying start på Desember

Som så mange andre rundt i Norges land på denne tiden avsluttet vi November med et brak, og omgangssyken i hus. Sammen med 1/4 del av klassen til storebror, så det er ingen tvil om at det er det lugubre viruset vi hadde i hus 🙁 Hell i uhell så var det storebror som fikk det, og han er veldig enkel å ha med å gjøre når han er syk. For han vil helst være alene.

Så han la seg på rommet sitt med film på PC’n, litt ritz og en blanding av eplemost og farris. Og da fikk mammaen svingt vaskekluten til den store gull medaljen, jeg får alltid helt vaskedilla når det viruset er i hus. Jeg føler at ingenting blir rent nok og ALT er møkkete. Så nå er huset skinnende rent, men det blir vel flere runder før jul 😛

Vet at enkelte bli slappere med å overholde 48 timers regelen når ungene begynner på skolen og det er så kjedelig 🙁

Men vi fikk i allefall startet årets julekalender i går for da var Storebror tilsynelatende helt frisk igjen, med full furt og fart.

Når ungene stod opp var Haslenissene på plass, med sjokoladekalendere og frokost + et brev.

1 Desember

Ungene syntes det var stor stas med magiske nisser på besøk 🙂 Og om du vil følge hele kalenderen til ungene med hva nissene finner på hver dag kan du gå inn på Haslenissene lager jul på facebook, eller følge meg på snapchat og instagram (@frujacobsenno). På facebooksiden kan du også se hva som stod i brevet til ungene.

I dag når vi stod opp syntes tydeligvis nissene at det var på tide å ta julevasken for de hadde tatt oppvasken og satt klare med såpevann og kost.

Desember

I dag er alle friske igjen, og jeg håper virkelig det holder seg slik frem til jul. Storesøster har 8-9 dager igjen i barnehagen før jul og storebror har 12 på skolen. Og jeg ser nå at Desember går fort med kortere mnd med tanke på skole og barnehage, avtaler og julegaver og aktiviteter som skal gjennomføres før den store dagen.

Jeg håper vi blir ferdige med julegavene denne uken fordi vi har så få igjen, slik at vi kan konsentrere oss om å bare kose oss i førjulstiden.

Ha en flott uke videre, og jeg håper dere deltar på Julekalenderen på bloggen og at du følger kalender innleggene med tips for julen, gaveideer, og masse mer. Og følg gjerne facebooksiden min for småkonkurranser hele Desember.

Hvordan har første del av Desember vært for deg?

Kommentarer
(Lest 89 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.