Aktiviteter for barn

Foldvik familiepark – Morro for liten og stor

I dag har det vært en strålende dag, ikke for varmt og ikke for kaldt. Så etter frokosten heiv vi oss i bilen og satte snuten mot Stavern og Foldvik familiepark.

Dette er en flott familiepark med masse å gjøre og se på. Prinsen på 2,5 år elsket det, mens det var ikke så mye for Prinsessa på 9 mnd. Så jeg vil anbefale at barna er fra 1 år eller kan gå litt selv, men for all del hun koste seg masse med de dyrene man kunne gå inn til, husker, og sandkasse. Så det er noe for ALLE der.

Prisene her er heller ikke avskrekkende, barn under 2 år er gratis også er det 130 kr for barn/honnør og 150kr fra 18 år og oppover. Og prisene i kafeen der er heller ikke ille, i forhold til mange andre steder. Og de har verdens beste jordbærjuice. Helt ferskpresset uten sukker og konserveringsmidler. Den var farlig god.

Det er mange forskjellige dyr å se her bl.a: kalkuner, geiter, ender, kaniner, katter, kalver, esel, fisker, påfugl, høner, haner, griser, parakitter + + Det er også en del aktiviteter inkludert i inngangen som f.eks: Tur med tøffetoget, Tur med Råtass traktor, hoppeputer, tråtraktor, høyhopping, golf, lekeapparater, ballbinge o.l. Noe for en hver smak.

I tillegg til kiosken på området kan du ta med deg medbrakt mat og du kan låne grill så hele familien kan grille. Det er flotte områder, så mor og far kan sitte på en benk å følge med mens barna får fritt utfolde seg med lek og morro. To ganger om dagen kommer maskotten Foffa ut og hilser på. Med verdens mest fengende sang over høyttalerene, og du får den helt på hjernen 😉

Så har du små barn og lurer på hvor du skal dra i sommer, som ikke koster flesk. Så anbefaler jeg virkelig å dra dit. Små og store trenger ikke så alt for mye å se på, da blir det mer slitsomt. Og her kan de fly rundt å leke og kose seg uten at man må stresse igjennom for å se alt. Her rekker du fint igjennom hele parken uten å bli svett og stresset, hele familien kan kose seg og nyte hvert eneste minutt.

Du kan følge dem på facebook også, så kan du se hva de driver med 😉 

Vi kommer garantert igjen 🙂

Kommentarer
(Lest 235 ganger, 1 Lest i dag)

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.