For første gang

For første gang i mitt snar 4 årige bloggliv har jeg klatret på blogglisten. Jeg har aldri vært i nærheten av å være blant topp 100, men nå er jeg jaggu på plass nr 45!!!

topplisten

Og det er takket være alle dere søte lesere. Og jeg er ydmyk, stolt og rørt over alle leserene jeg har hatt de siste dagene, det har vært mange kommentarer og det er ikke alle som har vært enige med meg, men det har holdt seg på et saklig nivå allikevel, og da der det bare gøy. Litt diskusjon i kommentarfeltet er alltid gøy 🙂

Jeg håper dette fortsetter og at bloggen fortsetter å vokse slik den har gjort til nå.

Og har du ikke fått med deg innleggene som har gjort at statistikken har hoppet i taket så kan du lese de her:

Å leve i en thrillerfilm

Et innlegg om hvordan det er å leve med sosialangst, og hvordan man noen ganger bare må puste med magen, tenke helt egne tanker og møte frykten.

Kjære deg!

Et innlegg om hvordan folks fordommer påvirker hverdagen og tankemønster.

Når selv barnehagen er lei, da er det noe galt? 

Et innlegg som har satt sinnet i kok hos noen, mens andre har takket meg og synes at innlegget er bra. I tillegg er det en guid til når barn SKAL holder hjemme fra barnehagen 🙂

Del dem gjerne videre om dere også liker dem 🙂

Husk å lik bloggen min på facebook så du ikke går glipp av fler av mine skriblerier. 

Ha en super uke alle sammen 🙂

Kommentarer
(Lest 31 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “For første gang

  1. Gratulerer så mye snuppa, dette er virkelig så velfortjent som det kan bli :)) Og som du vet sitter jeg med mange av de samme følelsene og gleden i meg som du har 🙂 Moro når det skjer oss “dødelige” :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.