Serietips

Fru Jacobsens serietips: Outlander

Outlander

For en stund tilbake satt vi å surfet på Netflix for å finne noe å se på. Jeg spurte på Snapchat om det var noen som hadde en serie å anbefale. Jeg fikk da tips om Outlander.

Sånn ut ifra det som stod om serien var jeg ikke overbevist. Og jeg ble ikke overbevist etter føste episode. Men valgte å se en episode til. Og det er jeg glad for! For det er en utrolig fascinerende serie. Man blir trollbundet og man føler man bare MÅ se en episode til. Og når jeg var ferdig med begge sesongene på Netflix måtte jeg google litt, og fant ut at sesong 3 skulle begynne ganske så snart. Og på Mandag startet sesong 3 på Viaplay. 

Serien er lærerik, og det er en serie der det skjer noe hele tiden. Og den er fantastisk bra laget. Og nå som jeg har begynt å se sesongene på nytt legger jeg stadig merke til detaljer jeg ikke så tidligere.

Serien er basert på Diana Gabaldons bestselgende bokserie. Vi følger Claire Randall, som reiser bakover i tiden fra 1945 til 1700-tallets krigsherjede Skottland. Disse bøkene er det eneste jeg ønsker meg til jul i år.

Jeg kommer ikke til å legge ut noen spoilere for dette er en serie alle burde se. Det er fantastisk godt skuespill på alle sammen. Og hvordan Tobias Menzies klarer å sjonglere rollene som den sympatiske og kjærlige Frank og den kalde og voldelige “rødjakken” Black Jack Randall er utrolig.

Og den intense kjærligheten mellom Jamie og Claire er helt utrolig.

Jeg fikk en skikkelig sånn tom følelse når jeg var ferdig med serien første gangen. Det var liksom ingenting som kunne måle seg med den. Og jeg ble ikke like engasjert i noe annen serie på en god stund. Så nå gleder jeg meg til å begynne på sesong 3 om ikke lenge. Men først skal jeg nyte sesong 1 og 2 en gang til.

Har du sett Outlander? Hva synes du om serien?

Kommentarer
(Lest 213 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Fru Jacobsens serietips: Outlander

  1. Fantasisk serie . Enig med du. Den tok seg opp fra episode 2. Gleder meg vllt til å begynne å se igjen. Takk for tipset!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.