Shopping, Sponsing og Samarbeid

Gavetips til din mann

// Skrevet i samarbeid med Sam Holyoak – Trendhim//

Enten det er broren, kjæresten, mannen, eller bare ett venn, mannen i ditt liv fortjener å føle seg tenkt på til jul. Men det er ikke så lett å tenke på hva man skal kjøpe til en mann, og ønskelistene er det ikke alltid så mye hjelp i.

Her er noen gave tips, jeg som mann kan anbefale.

Klokker er alltid et bra valg til en gave. Prøv å finne en som passer livet og stilen til han som skal få den. Klokker trenger ikke å bare være til formelle anledninger. De bli brukt mer og mer i hverdagen, og kan løfte  nesten alle antrekk.

Daniel Wellington har blitt veldig populær blant unge voksne. Klokkene er veldig minimalistiske og kan bli lagt mer personlig, ved å bytte klokkereimene.

Faktisk så kan reimen på meste parten av klokkene byttes. Hvis den du tenker å kjøpe en gave til allerede har en fin klokke som han bruker ofte, kanskje en høykvalitets klokkereim kunne vært en bra gaveide?

Noen menn har allerede et stort utvalg av klokker og reimer, og de har ikke behov for en ny en. En klokkeboks kunne være en bra måte å hjelpe han med å holde kontroll på hans samling.

Klokkereim // Klokkeboks // Daniel Wellington klokke

Vesker er noe alle bruker, men er ikke alltid det man tenker på når man skal kjøpe til en mann. Vesker pleier å ha en lang levetid, og passer som en gave til nesten alle. Det finnes mange typer som som f.eks:  pc vesker, ryggsekker, skuldervesker, sportsvesker eller toalettmapper.

Klassisk barbering kan endre hvordan man ser på den kjedelige oppgaven: å bli kvitt hår i ansiktet. Barberkniver, saftey razor, eller bare en høykvalitets barberhøvel, kunne alle vært en spennende og interessant gave.

Men  han har kanskje ikke  lyst å bli kvitt skjegget?  Shampo, balsam, børster, kammer, olje og voks, alle finnes eksklusivt til skjeggpleie.

Mattsvart Mach høvel // Marian Barberkniv // Safety razor // Gavesett

Kortholdere er den nye lommeboken, det er ikke nødvendig å bære med seg masse kontanter lenger. Det er tid for å la den store lommeboken bli liggende igjen på kommoden, å bare ta med seg de tre eller fire kortene du faktisk trenger i hverdagen.

Hvis han har på seg dress ofte, eller liker det, så kan noen små dress accessoirers være en bra ide til en gave. Disse inkluderer jakkenåler, lommetørklær, mansjettknapper eller slipsnåler, du må bare finne den rette stilen til mannen i ditt liv.

mann

Mansjettknapper // 3pk slipsnåler // Lommetørkler

Hva skal du kjøpe til din mann?

Kommentarer
(Lest 431 ganger, 1 Lest i dag)

1 thought on “Gavetips til din mann

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.