God jul og konkurranse..

I går var den store dagen, med god stemning, familie, glede, god mat og pakker. Ungene var så spente at de trodde de skulle sprekke, og var overlykkelige når de endelig kunne få dele ut pakkene når maten var ryddet vekk og oppvasken tatt.

2015-12-24 14.42.20

Bordet under dekking 🙂 

Telefonen lå for det meste på kjøkkenet i går, så det ble ikke tatt allverden med bilder i går, men det er helt ok for jeg er ikke den som liker så godt å bli tatt bilder av om dagen 😉

2015-12-24 16.24.03

Alle pakkene på plass under treet

Det ble ganske fullt under treet i år også, og neste år blir det vel ikke akkurat mindre med enda et barn som skal ha gaver under der.

2015-12-24 16.28.12

“Lille” julekulen

Skal glatt innrømme at når ungene var i seng i går var det rimelig deilig å få satt seg i sofaen. Da var bena rimelig hovne, kynnerene kom som haggel og lille presset seg godt nedover.

jul

Deilig mat!

Eneste som er synd med julematen er at man har gledet seg hele året til neste gang man skal spise julemat, også blir mat stappmett nesten bare av å se på det 😉 Men veldig godt var det, og i dag blir det rester.

I dag skal vi bare slappe av, se filmene som ungene fikk til jul, og ta livet heeelt med ro. Så det blir deilig etter gårsdagen, merker at det ble sent i går 😉

NB!

Husk å bli med på konkurransen på min facebookside og instagram (@frujacobsenno) der du kan vinne en splitter ny barnevogn.

333097

En beemoo city spin air.

Hvordan var deres jul? Har du deltatt i konkurransen?

Kommentarer
(Lest 221 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “God jul og konkurranse..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.