Barn

God natt, min skatt….

Jaja, da har jeg for første gang i mitt voksne liv fått med meg finalekampen i fotball VM og det var ikke mitt lag som vant for å si det sånn, men men helt greit at Tyskland vant også.

Så nå sier jeg godnatt med den nye god natt sangen fra boken Edgar som ungene er så glad i. En fantastisk nydelig sang som gav meg tårer i øynene i dag morges når jeg fikk en førpremiere av herlige Jannicken.

Så nyt sangen, og del den gjerne med alle dere kjenner.

God natt, alle sammen 🙂

Kommentarer
(Lest 134 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

  • Enkelstil

    Takk for tipset om en søte godnatt sangen.
    Den har blitt tatt inn i vår kveldsrutine, og den falt i god smak 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.