Prosjekt ny mamma

Godtestopp til skolestart, kan jeg klare det?

Godtestopp, kjenn litt på det ordet……

Hva mener man med det, og er det virkelig så hardt som det høres ut?

Vel, i går utfordret @godtecharlotte på snapchat til godtestopp i 30 dager. Jeg valgte å ikke henge meg på riktig enda. Jeg har bursdag i morgen, og den ene dagen i året jeg spiser kake kan jeg ikke ha godtestopp.

Sommerferie blir man automatisk litt mer slepphendt med kosthold. Og det er litt enklere å unnskylde at man tar enklere og usunnere valg enn man ellers kanskje ville gjort. Men altså, nå skal jeg snart hive meg på jeg også. Jeg har valgt å ta det fra 20 Juli til 20 August. Rett og slett fordi de siste 2 ukene har det blitt lettere og lettere å ta den ekstra sjokoladen for å kose seg. Det er jo sommerferie er det ikke? Man skal liksom kose seg litt ekstra.

Godtestopp, donut

Men det betyr jo ikke at man ikke burde tenke på hva man putter inn i hullet midt i ansiktet. Her om dagen var jeg så lei av snop at til kveldsmat spiste jeg bare frukt og grønnsaker. Såeh, ja…. Jeg har kommet en god vei i livsstilsendringen, men JA jeg har også ENORME setbacks til tider som jeg må roe ned.

Jeg gleder meg til å ta fatt på utfordringen, for jeg er egentlig mye mer glad i frisk frukt og bær, enn jeg er i søtsaker. Det er bare det at det er så mye enklere å ta seg en sjokolade enn å stå å kutte opp frukten. Latskapen lenge leve.

Man kan jo ikke tape?!

Men det beste med dette er at jeg har fått med meg mannen. Så jeg slipper at han sitter å snoper, mens jeg lar det være. Det er gull. For da føler man seg ikke så alene, også blir det ikke så vanskelig for man kan jo ikke tape heller?! Da klarer man det på rent trass.

Godetstopp

Jeg kommer ikke til å spamme bloggen med hvordan det går, men jeg kommer til å sende et ukentlig Bloggbrev til de som er på listen min. Du kan melde deg på i sidemenyen eller i fanene over her. Eller du kan klikke her. Der kommer det til å komme litt om hvordan det har gått, oppskrifter jeg har funnet ut er gode, og litt annet snacks.

Vil du være med på godtestopp?

Kommentarer
(Lest 262 ganger, 1 Lest i dag)

9 thoughts on “Godtestopp til skolestart, kan jeg klare det?

 1. Artig prosjekt å delta på ? lykke til, og kult av deg å dele her- så får du kanskje mer motivasjon nå som mange veit om det.
  Jeg kommer nok ikke til å henge meg på, spiser ikke sååå mye godis. men kutter ned brusdrikkinga ?

 2. Jeg elsker godteri så det ville vært hardt! Men jeg er glad i frukt og bær. Hadde jeg nå enda holdt meg til kun sjokolade så…
  Dette klarer du❤️

  1. Hahaha, jeg liker egentlig bare sjokolade av snop. Så det blir jo en del. Kan lett spise 3-4 sjokoladeplater på 2 dager liksom 😛 Hahah….. Huff, tror virkelig kroppen trenger å roe ned etter 2 uker på sukkerkjøret igjen 😛

 3. Droppe godteri i ferien…? Huff, nei, det blir for hardt for meg, i alle fall dersom is er inkludert i godteri… Men spør meg etter skolestart, da er jeg trolig klar for nye utfordringer. Lykke til, you got this!

 4. Her er det potetgull og nøtter som er utfordringen. Spesielt nå som fredagen kommer og kvelden nærmer seg. Gjerne kombinert med litt øl eller vin.

  Hvordan har det gått med prosjektet? Uansett bra at du tar opp temaet!

  1. Hei.

   Prosjektet gikk helt OK, et par små sprekker. Men det var jeg forberedt på. Men jeg spiser MYE mindre snop nå enn før prosjektet, så det har absolutt hatt en positiv effekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.