Familieliv,  Høytider

Gratulerer med dagen, Norge

flagg

 

I går ble jeg vekket i 06-tiden av minstefrøkna, da var hun ferdig og klar til å starte dagen. Vi la oss litt i sengen vår og slappet av en timestid før det var opp å gjøre ferdig det siste før dagen kunne starte og vi kunne ta i mot besøk.

Jeg støvsuget, ryddet, satte på en oppvask og koste meg med 17. Mai sendingen på TV 2 sameen med resten av familien. Ungene syntes det var stor stas med korpsmusikk og kongefamilien. De skulle ønske det var dem som skulle vinke til kongen i Oslo, så det må vi få til en gang 🙂

karoline venter

russetoget

Jeg tok veldig lite bilder i går, og var ikke på noe som het sosiale medier hele dagen, og det var befriende deilig.

Vi koste oss med å gå i tog, høre korpsmusikk, spise is, familiebesøk, borgertog, russetog, fløyter, flagg og hurrarop. wilfred solberg

Når vi kom hjem var barna utslitt og rimelig klare for sengen. Så mens jeg laget kvelds og la barna, tok mannen ned pynten vi hadde oppe og nå jeg var ferdig møtte dette synet meg i stuen:

17.mai2015

Mannen hadde laget taco for to 😉 Satt på lys og alt, det var deilig det 🙂 I dag har barna vært litt slitne så det var godt de hadde fri i dag.

Hvordan  var deres 17. Mai?

Kommentarer
(Lest 132 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

  • HeleneNH

    Hos oss starter barnehagetoget kl 9.30, så vi må helst ut av døra før 9. Det betyr ingen frokost på oss voksne og spente unger. Jenta vår har jo bursdag også, så vi må jo bruke den tiden vi har på henne. Vi tar oss en pølse etter toget. Jeg har, tradisjon tro, vonde sko og i år hadde jeg også feber :p så jeg ble ikke med på tivoli, dro hjem for å konsentrere meg om bursdagskaka. Feberen nådde toppen da stua var full av folk, jeg satt på en rød ikeastol (bitteliten) og prøvde å si noe annet enn “ååh” og “oooff”. Og da alle gikk på en gang hoppa jeg opp i ullklær og la meg på sofaen. Både jeg og mora mi sovna kl 21 (jeg i senga til lillebror og mora mi på madrassen i stua). Så dett var dett, og selvom jeg ikke var 100% tilstede, så hadde den nyklekte 6åringen det helt supert likevel.. er det ikke magisk? 😛

  • Søskenmamma

    Hei, hos oss var det dugnad på meg fra 0900-1300, så jeg fikk ikke vært med familien under barnetoget. Men hva gjør man ikke for klassene til ungene og sparing, denne gangen til 10. klassetur for storesøster. Regnet holdt seg heldigvis borte hele dagen, men det var kaldt og noen hadde ikke kledd seg godt nok. Så denne uken har 14 åringen ligget med høy feber, hun har forhåpentligvis lært seg å kle seg litt bedre neste gang 🙂

    Kvelden med avsluttet med en hyggelig middag med venner, før vi måtte pakke bagen til lillebror og tok en tidlig kveld da han skal på sin leirskole i morgen tidlig.
    Hilsen Siw

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.