Her i huset er mannens favoritt Gulrotkake, og til bursdager er denne et MUST på bordet, så jeg tenkte å dele oppskriften med dere 🙂
3 egg
200g sukker
250 g hvetemel
3 ts kanel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 ss finrevet sitronskall
1 dl olje
300g revet gulrot
Pisk egg og sukker luftig. Bland mel, kanel, bakepulver og vaniljesukker. Rør melblandingen i sammen med resten av ingrediensene.
Smør en form (26 cm i diameter eller liten langpanne) og stek kaken ved 180 grader i ca 1 time på nederste rille. Kjenn med en kakenål om den er ferdig. Avkjøl på rist.
Glasur:
125 g kremost naturell
100 g melis
2ss honning
2ss sitronsaft
Rør sammen ingrediensene til glasuren og smør den utover den avkjølte kaken. Velbekomme 🙂
Nam nam! 🙂
Sjekk ut den nye videobloggen min? Og legg meg gjerne til som venn. 🙂
Så hyggelig at du vil være med i trekningen av en fotoshoot med meg, og jeg ble veldig gla for at du ønsker å dele 🙂
Så hyggelig med 3 mann på vei, du står på ;))
Klem