Hverdagen

Ha’kke tid!!

I går kveld skjønte jeg det var noe, for jeg frøs så veldig og følte meg mer sliten enn jeg burde være. Jeg tenkte at det måtte være søvnmangel, og kapitulerte på sofaen i 22.30 tiden. Jeg har i noen dager hatt litt vondt bakerst på tungen, litt sånn følelsen av et åpent sår, men ikke tenkt noe mer over det.

Men når jeg våknet i dag merket jeg det, vondt i halsen og kroppen har gradvis blitt mer og mer sliten utover dagen, og bihulene vondere og vondere. Så etter en runde på crosstraineren var jeg rimelig kaputt.

casall

Bilde tatt på sportydagen 🙂 

Jeg hører Karoline og Kristian hoster om kamp inne på rommene sine også 🙁 Så dette kan bli en festlig natt, eller Karoline har hostet i snart en mnd om natten, så får vel sjekke henne igjen så ikke det er astma hun har fått. Det ligger jo til slekta, i og med at hun kun hoster om natten er jo mistanken der.

Men nå skal  jeg hive i meg et par panodil og dure på med litt nesespray, så satser vi på at formen er stigende i morgen og Onsdag. Skal på bloggevent på Torsdag, så jeg har virkelig ikke tid til dette sykdomsgreiene. Har tilogmed tatt ut Kristian av bhg et par dager denne uken for å slippe unne omgangen, så jeg skulle være sikker på at vi var friske alle mann på Torsdag. Men en tett nese og sår hals er uansett bedre enn å henge over skåla i allefall.

Jeg har ikke vært forkjølet siden jeg gikk gravid med Kristian så det er jo klart at det må komme nå som det ikke passer 😛 haha…

Så nå skal jeg hive meg under dyna, så blogges vi i morgen 🙂

Hva er ditt beste tips mot forkjølelse?

 

Kommentarer
(Lest 81 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , , ,

3 thoughts on “Ha’kke tid!!

  1. Huff, så kjedelig!:( Vil anbefale en tur til lege med hostingen. Sønnen vår har hosta om natta men ikke om dagen i en mnd ca. Tok han til legen på fredag. Nå får han ventoline og Flutide astmaspray 3 ggr om dagen. Hostingen er borte og vi har fått igjen nattesøvnen

    1. (Halve kommentaren min forsvant når je postet den). Han har ikke astma, men har lett for å få luftveisinfeksjoner etter at han hadde astma bronkitt som baby. Så.. Gå til legen og få litt hjelp med hosten. Det er vondt og det er slitsom for både barn og voksne. God bedring til alle sammen! *blomst*

  2. Varm te eller kakao med honning, det drikker alltid jeg, når jeg er forkjøla. Jeg får dessverre ikke reist på torsdag, for Ingrid har skitrening på torsdager. Jeg vil gjerne være der å følge opp treningen hennes 100%. Får bare håpe at treffet blir lagt til en helg neste gang, slik at det blir lettere å komme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.