Prosjekt ny mamma

Jeg er halvveis! #prosjektnymamma

HALVVEIS!

Jeg er HALVVEIS! Tenke seg til, bare fordi en viss dame tuppet meg i rumpa har jeg kommet så langt.

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert om #prosjektnymamma. Så nå var det virkelig på tide, og siden jeg har gått ned halvparten av det jeg skal ned, så fikk jeg et ekstra påskudd for å klampre løs på tastene.

For selv om det har vært stille her inne, så har ikke skrivekløen vært fraværende. Jeg bare prøver å pense meg inn på hva jeg vil bloggen skal være fremover. Og jeg begynner å bli rimelig klar på hva og hvordan jeg vil ha det fremover.

Men tilbake til overskriften! Jeg har nå gått ned halvparten av det jeg skal ned totalt. Og jeg ligger godt an etter skjemaet. Jeg har en tåplig drøm om å nå målet til jul, men senest innen 1. Mars 2019. Da har jeg brukt akkurat 1 år. Så det burde være innafor.

halvveis

Jeg blir rett og slett litt på gråten når jeg ser disse bildene. Tenk at jeg er halvveis!! I det rosa er for 1 år siden, og det i kjolen er for bare et par dager siden. Og jeg ser hvor langt det hadde gått! Og enda på det første bildet her har jeg begynt å gå små turer. På bildet i kjolen har jeg akkurat nådd 15 kg målet, og kan klappe meg på skulderen.

Jeg har en lang vei igjen, og jeg har mye å ta tak i. Men jeg er på rett vei med kroppen min. Den kommer tilbake til seg selv sakte men sikkert. Og med god og næringsrik mat. Det skal sies at den siste uken har vært preget av utskeielser. Men altså, er det ferie så er det ferie, og man må tillate seg å kose seg litt ekstra. Men i morgen er det innskjerping igjen, så det ikke tar helt av.

Motivasjonen er tilbake!

Og det å se disse to bildene sammen, fikk virkelig fart på inspirasjonen og motivasjonen til å komme seg videre. Jeg er faktisk “bare” 1,5 kg unna å nå neste delmål. Tenk om jeg kunne nådd det på 8 dager?! Det hadde virkelig vært en super bursdagsgave til seg selv.

Har du fulgt meg halvveis? Da håper jeg du vil følge neste halvdel også.

Kommentarer
(Lest 546 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “Jeg er halvveis! #prosjektnymamma

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.