Halvveis til jul

I dag skriver vi 12. Desember og vi er allerede halvveis til julaften. Tiden flyr så utrolig fort. Men vi er i boks med alle julegaver, og heldigvis har butikken bakt for meg. For i år kommer jeg ikke til å bake noe spesielt. Rett og slett for å skåne meg selv. Og holde på den lille energien jeg har klart å bygge opp den siste tiden. 

Så da velger jeg heller vekk det i år, også tar vi det opp igjen neste år. I fjor ble alle kakene jeg laget bare liggende i fryseren. For jeg er av de som gjerne baker, men helst dropper å spise det selv.  Vet ikke hvorfor, men jeg har alltid vært sånn. 

Men når jeg var liten og mamma eller tante bakte julekaker, var jeg ikke sen om å snike til meg noen i tide og utide. Så det var nesten tomt de de trengte dem. Så, derfor kjøper jeg heller kakene enn at de skal gå til spille. Jeg er mer glad i julegodis og julebrus enn julekaker. 

I morgen er det tidlig opp for å se Lucia på tv, og spise lussekatter, og drikke kakao til frokost. En tradisjon som jeg har hatt i 30 år eller noe. Så den kan ikke rokkes ved. Og da er vi enda en dag nærmere den store dagen. 

Baker du til jul? Er du klar for å ta fatt på siste halvdel frem til jul?  

Kommentarer
(Lest 103 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.