Prosjekt ny mamma

Hashtagg : sunntiljul

Jeg er medlem av Team Helene Drage, en inspirasjons gruppe innenfor trening og kosthold, og der var det ei som tipset om noen som skulle ha godtestopp fra 19. August – 19. Desember. Og for de som har kjent meg en stund så vet de de at det kan bli hardt, men når jeg nevnte dette for mannen sa han: ja, det har du prøvd før. Vel, ja men da er det ingen som har kommet med den kommentaren, så dette skal jeg klare  🙂

Så ikveld skal jeg og mannen slappe av med en god film, og litt snacks før det er full stopp i 4 mnd!! Jeg gleder meg egentlig, for når man da begynner igjen så er det lettere å begrense seg, og når disse 4 mnd er over så blir det å ta Lørdagene tilbake, med god mat og snacks på lørdagene.

Jeg kommer i tiden jeg holder på til å dele sunne oppskrifter på snacks med dere, og blir søtsuget alt for sterkt så kan det hende jeg lager en fruktsalat med magerkesam og strør over 86% mørk sjokolade. Jeg skal også prøve meg på noe for å få vekten ned, men mer om det kommer i eget innlegg senere.

Hva tror dere? Kommer jeg til å klare det?

Og du, hvis du vil være med på morroa tagg bildene dine på instagram med #sunntiljul så kan vi inspirere hverandre, og støtte hverandre opp hele veien.

Ha en super kveld videre folkens 🙂

Kommentarer
(Lest 82 ganger, 1 Lest i dag)

12 kommentarer

 • Kristina Hansen

  Jeg tror du vil klare det:) man klarer som regel det man går inn for. Et tips kan jo være å dele opp målene med å tenke “bare tre uker til” istedet for å gape over 4-5 mndr på en gang, det kan føles lenge og uutholdelig ut enn å lure seg til å tenke “ut august” 🙂

 • famwangaasegg

  Man klarer det man vil, så stå på! 🙂
  Er på samme stien som deg, så det blir spennende å følge med:) Kommer også til å dele oppskrifter (sunne vel og merke) etterhvert!

  Klem

 • Nann KArin

  Jeg tror du kommer til å klare det og jeg skulle ønske du fikk til å spre din iver over på meg. Jeg ønsker meg en fancy og sexy kjole til jul, men da må det skje noe med denne kroppen.

 • Anita Husevåg

  Oj, så spennende. Det tror jeg jaggu jeg vil være med på å prøve også.
  Det blir nok tøft, men jeg har gjort det flere ganger før.
  Jeg tror du klarer det du også 😉

 • Utetid (@utetid_net)

  Spennande! Eg følger deg på vegen! Eg ynskjer også å endre litt dårlege vanar. Mitt mål er å bli sunn og sterk, og for å orke å trene må eg ete riktig mat. Eg har ikkje så mykje tru på magert kosthald, men trur det kan vere lurt å redusere tomme karbohydrater som kveitemjøl og sukker. Eg heier på deg!

  • Fru Jacobsen

   Jeg tror heller ikke på magert kosthold, men på alminnelig sunt og variert kosthold. Jeg gjør dette bare for en boost, for da er det enklerer å holde seg til kun en dag i uken etterpå 🙂

   Det blir spennende, og hittil går det fint 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.