Haslenissen i hus

// Sponsede haslenisser//

Jeg har siden jeg var bitteliten ELSKET julen, og julepynt. Og i gangen hos bestemor og bestefar satt det på kommoden et herlig haslenisse-par. Nissefar hadde også en treskål med “grøt” i. Så når julen kom snikende på i år og minnene om bestemors julepynting dukket opp så etterlyste jeg de på facebook.

Og det tok ikke lang tid før noen sa at de visste om noen som hadde KASTET de, andre likte dem ikke og to stykker fant en link til meg til Haslenissen. Og da var jeg ikke sen om å kontakte dem, og tror dere ikke at de var klare for et samarbeid med lille meg. Og når mailen var mottatt rant tårene, mye mulig jeg er veldig hormonell,  for jeg var veldig nær mine besteforeldre som liten, og siden bestemor døde i våres er det som om en bit av meg mangler selv om ting ble vanskelig de siste årene.

Haslenissen

Så når jeg så det lå hentelapp til meg på posten i dag, så kom jeg nesten ikke fort nok bort til postkontoret. Og når vi kom hjem, og fikk de ut av plasten har jeg nesten ikke klart å se vekk fra dem. Det er som om jeg har en liten bit av bestemor i stuen, selv om det ikke er 100% de hun hadde. Men det er samme type og savnet kommer enda sterkere, men det er jo litt det julen er om også.

Om du gå inn på facebooksiden dems nå så kan du vinne en nydelig nisse med spark.

Disse to nissene skal starte en ny tradisjon her i huset, med julekalenderen. De skal spre julestemning i heimen og gjøre julemagi for ungene. Og jeg tror nesten at jeg gleder meg mer enn barna til julekalenderen, men det er bare fordi de ikke vet hva de har i vente. Og jeg gleder meg til dette blir en fullbyrdet tradisjon her i huset slik at ungene lengter etter kalenderen sin allerede i Oktober 😉 Her er ingen fancy eller dyre gaver, men masse av gode juleminner, og gøy sammen. Og ikke minst julemagi.

Følg meg gjerne på snap: frujacobsenno, instagram: @frujacobsenno og facebook for å få med deg julemagien du også.

Har du noe forhold til Haslenissen? Hva er din must have julepynt?

Kommentarer
(Lest 475 ganger, 1 Lest i dag)

One thought on “Haslenissen i hus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.