Kropp, Kosthold og Velvære, Prosjekt ny mamma

Healthy Active Mama skal piske meg i form #prosjektnymamma

For en stund siden ble jeg med på en giveaway om 4 uker coaching og PT fra Healthy Active Mama. Jeg har jo begynt på denne livsstilsendringen min, men det er alltid godt å kunne få litt ekstra oppfølging. Så i morgen er dagen her da Audur skal begynne å piske denne mammaen i form. Så jeg er spent på hvordan formen og kroppen er om 4 uker.

Jeg har allerede begynt å tenke mer på hva jeg spiser og hvor mye. Jeg logger det i myfitnesspal, og det er ikke noe jeg kommer til å drive med i lange lange tider. Men det er et godt verktøy for å bli mer bevisst på hva man putter i seg av mat og drikke, og ikke minst mengdene. Visste du at du kan spise ganske stor porsjon om du velger riktig mat? Jeg har flere ganger måttet gi deler av maten min ting ungene fordi jeg ikke orker alt.

I morgen er det meldt 20 cm!! nysnø her, og det har snødd her i nesten hele dag også, men det er heldigvis meldt pent vær utover uken så jeg kan gå turer. Beste treningen jeg vet er å gå turer med musikk på øret.

healthy active mama

I går var jeg å kjøpte meg en ny blender slik at dette skal være min frokost de neste 6 dagene. Jeg kjenner jeg er mega spent på dette. Jeg har aldri blitt coachet eller hatt PT i mitt liv. Pga min veldig ille sosiale angst om dagen så blir det coaching via mail og SOME istede for vanlige skype samtaler. Og er det noe jeg virkelig setter pris på er det noen som forstår og tilrettelegger for nettopp dette.

Så nå gleder jeg meg stort til å ta sats og hoppe med begge bena, og få en skikk på helsen en gang for alle. Dette MÅ gjøres nå, så kanskje jeg slipper diabetes type 2, som jeg har ekstra stor sjanse for å få siden jeg har hatt svangerskapsdiabetes hele 3 ganger.

Du finner Healthy Active Mama på insta og snap også.

Kommer du til å følge med på mitt lille prosjekt med Healthy Active Mama?

Kommentarer
(Lest 264 ganger, 1 Lest i dag)

7 thoughts on “Healthy Active Mama skal piske meg i form #prosjektnymamma

  1. Ønsker deg lykke til med prosjektet ned i vekt.

    Det er en hel jobb i seg selv. Veie all mat, passe på at porsjonene blir små nok, samt 5 måltider pr dag. I tillegg skal det gjennomføres minst to økter styrketrening i uka.

    Jeg er veldig glad for at jeg voksne barn, hadde de vært små hadde jeg ikke klart å gjennomføre et slikt opplegg.

    Du er tøff, vær stolt av deg selv ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.