Barneklær og utstyr, Familieliv

Hjelpemidler er lov

Når man er 3 barnsmor er det ikke alltid like enkelt å gjøre alle tillags, men man gjør så godt man kan til en hver tid. Jeg hadde hørt så mye bra om Stokke Newborn seat at det MÅTTE jeg teste, siden minstemor er veldig glad i å følge med på oss. Så i går var det endelig i hus. Og det er så praktisk: hun kan følge med på oss og ingen av de større barna snubler i vippestolen 🙂

Vi har i tillegg en vippestol med vibrering som jeg tar med meg på badet om jeg skal dusje, når jeg lager middag og som vi setter henne i når hun er overtrøtt. Da er hun veldig fornøyd og roer seg lett.

I tillegg er den rosa og søt 🙂

Noen hjelpemidler må man ty til når man har små barn, og for å få en enklere og mer harmonisk hverdag for alle sammen. Selv om reklamene sier at man MÅ ha de dyreste og største tingene er det ofte man kan finne noe billigere som kan gjøre samme nytten.

Den eldre generasjonen lurer nok litt på oss, for da fantes det ikke slike fancy greier. Men de klarte seg allikevel og mener nok at vi burde greie det samme, men jeg mener at noen hjelpemidler i hverdagen er bare helt supert. Jeg mener at hjelpemidler i hverdagen er helt lov.

Hva bruker/brukte du av hjelpemidler til dine barn? Synes du det er greit med vippestoler, grinder o.l ?

Kommentarer
(Lest 332 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged ,

4 thoughts on “Hjelpemidler er lov

  1. Ja litt hjelpemiddeler må man ha, har også newborn seet på tripptrapp stol til Lillebror 🙂
    en lekegrind,og vippestol 🙂 alt er supert.!! Lillebror sover i lekegrinden på dagtid, der kan han ligge godt og siden vi har hund er lillebror trygg for den også da jeg må gjøre noe med storebror osv osv:) newborn setet er fint for da kan alle vi 4 spise middag sammen, hehe.Storebror liker at lillebror er i tripptrappen sin 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.