Helt siden jeg flyttet til Horten i 1997 har jeg vært frelst av en type mat vi på bygda ikke hadde hørt om ( jeg er som noen av dere kanskje har fått med dere fra indre Vestfold fra et sted som heter Andebu) , vi som ikke hadde gatekjøkken på hvert hjørne…. Jeg snakker om den super gode KEBABEN!!!
Jepp, det er det beste jeg får på gatekjøkken, dog synes jeg INGEN lager den så god som Tonita i Horten, så når vi flyttet til Holmestrand så ble det nesten slutt på Kebab spisingen også. Men så var mannen innom Rema 1000 her og der hadde de kebabkjøtt fra Kanda, altså samme levrandør som Tonita bruker. Og etter det funnet har det blitt en del kebab ja…
I tillegg har de den samme dressingen også, så det blir virkelig den samme kebaben, bare at vi bruker fullkorm pitabrød.
Dette trenger du:
1 pk fullkorn eller spelt pitabrød (man kan bruke fine også om man ønsker det).
1 boks mais
1 pose ferdig vasket salat
Agurk i små terninger
Kanda Kebabkjøtt
Kanda Super Hamburgerdressing
Slik gjør du:
1. Varm pitabrødene
2. Stek kebabkjøttet til det er gjennomstekt
3. Fyll pitaene med dressing, salat, agurk, mais og kebabkjøtt. Så litt dressing på toppen. Jeg liker ekstra mais og dressing på 😉
Oh,det bare må testes!
Men hva slags pose salat?
Hvilken som helst 🙂 Jeg bruker mexikansk 🙂
Jeg blir gæææææærn! Eneste jeg savner fra Horten er Tonita! Du skulle bare visst hva de kaller kebab i feks Lofoten… Da fikk vi servert kjøttdeig med tacolefse (kaldt) med salat og chillidressing.
Æsj, det er IKKE kebab. Dere får komme innom når dere er nedenfor så skal jeg lage til deg <3 God påske til deg og dine, fineste du <3
Hvilken Rema da? ?
Nå er det på rema 1000 på fjellet i Holmestrand og coop extra på Gullhaug 🙂
Tusen takk! Jeg har prøvd å finne det i flere år.. Jeg vet at de har 2 kg pølser på Price Club i Krokstadelva og, veldig billig, men det er litt langt for noen få ting 😉
Bare hyggelig 🙂 Ingenting er som kanda sine produkter når du skal lage hjemmelaget fastfood 😉