Artikler og Nyheter

Hjerteløse mennesker

God morgen 🙂

I går leste jeg en artikkel i VG om foreldre som hadde fått barn via Surrogatmor i Thailand, men som reise fra den ene babyen fordi han hadde Downssyndrom. 

Bildet er lånt av VG. 

Jeg så også på nyhetene på TV2 i går kveld, og jeg kjenner at det koker inne i meg, for hvem er vel de foreldrene til å leke med liv på denne måten? Her bærer denne kvinnen frem tvillinger for dem, også når de får vite at den ene har Downs syndrom så nekter de å ta med seg begge to! De burde være super fornøyde med at noen som er såpass fattig som denne jenta gjorde dette for dem, og på en måte satte livet sitt som innsats for at de skulle få lov til å bli foreldre, også er takken at de lar babyen være igjen i et fattig land, når de vet at han trenger livsviktig helse hjelp?!

Heldigvis finnes det flere barmhjertige der ute, og de har nå startet en innsamling for den lille gutten slik at moren skal få penger til å rette opp hjertefeilen, men hun er usikker på om han vil overleve uansett fordi han har fått en alvorlig lungebetennelse. Du kan være med å donere penger her.

Det er også et annet Australsk par som har tilbudt seg å adoptere Gammy så noen barmhjertige sjeler finnes det der ute, og jeg lurer meg virkelig på hva disse foreldrene skal svare dersom tvillingsøsteren hans spør dem hvor broren ble av? Og jeg håper med hele mitt hjerte at de har skikkelig dårlig samvittighet som gnager på dem.

For når man velger å bli foreldre, om det er via surrogat, assistert befruktning, vanlig måte, adopsjon eller hva de måtte velge så SKAL man elske disse barna UANSETT. Og jeg må si at jeg synes disse foreldrene er hjeteløse som bestemmer seg for surrogati også er ikke barnet “bar nok” for dem, så de lar det bli igjen og kanskje ikke overlever!! Hvem gjør sånt?

Mennesker med downssyndrom er noen av verdens mest omtenksomme og snille mennesker, det finnes ikke noe som helst vondt i de. Jeg har selv jobbet med barn med Downssyndrom, og det er noe av det mest givende arbeidet jeg har hatt <3 De er tvers i gjennom gode.

Hva mener du om saken?

Kommentarer
(Lest 76 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

 • Anonym

  På radio i dag hørte jeg at de kun visste om et barn…. Vanskelig med slike saker i media, de kan fort være vinklet for å få bedre dekning….. Det gode er at det er tydelig mange som ville adoptere dette barnet, det skal jeg glede meg med!

 • Monika Taarneby Aaboen (Nomana)

  Som mor til en gutt med downs så gjør denne saken vondt langt inn i hjerterota…hva de fikk vite og ikke har ikke noe å si i mine øyne…man etterlater ikke ett barn…heldigvis for denne gutten så er han velkommen hos surrogatmoren …det er ikke nødvendigvis alle surrogatmødre som hadde stilt opp slik denne damen gjør….og jeg er så glad for at han har fått legetilsynet han trengte….
  Sorry om denne kommentaren er litt keikete formulert, men slike saker får det til å kortslutte litt i topplokket mitt….
  Mvh Monika
  http://nomana.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.