Hør ditt ufødte barn med doppler + giveaway

//Sponsede baby dopplere//

I noen uker nå har jeg hatt en bitteliten hemmelighet, som nå har begynt å vokse seg stor og sterk, og ikke lenger kan skjules. I den forbindelse har jeg i samarbeid med Test Deg fått prøve to forskjellige dopplere.

I de tre andre svangerskapene husker jeg at jeg var utrolig misunnelig på de som hadde Angelsound og andre slike muligheter til å lytte på babyen, men jeg syntes de rett og slett var for dyre til å gidde å investere i, for det er jo ikke sååå lenge fra babyen blir laget til man skal på kontroller hos jordmor, på UL og man kjenner de små fjærlette sparkene (som etterhvert ikke er så fjærlette men ganske harde). Men tiden fra du står med en positiv test i hånden til man får de første livstegnene føles umenneskelig lang, og man bekymrer seg stadig for at alt er bra.

Så det fantes ikke nei i min munn når jeg fikk spørsmålet om jeg ville teste. Og de har vært gull verdt for meg hele veien.

Babysound doppler:

doppler1

Babysound er den jeg fant hjertelyden med først, og den jeg har brukt om jeg bare skal lytte innpå. Den er også veldig kjekk om man er bekymret om kvelden og ligger i sengen, for med øreproppene er det bare du som hører og du forstyrrer ingen.

Fra nettsiden:

Med Baby Sound kan du lytte til din ufødte babys hjertslag, kun ved å plassere doppleren på magen.

Det er utrolig enkelt å bruke Baby Sound doppleren, og du kan bruke den allerede fra 12. uke i graviditeten.

Du får en klar gjengivelse av din babys hjerterytme, og kan på den måten følge med på hvordan babyen din har det. Det er 2 lyd-utganger slik at begge foreldre kan lytte samtidig.

Du kan også koble Baby Sound til din datamaskin, og lagre lyden av din babys hjerteslag, og sende lyd-filen til venner og familie.

Baby Sound bygger på samme teknologi som på de du ser når du er på ultralyd hos lege/jordmor eller på sykehus. Dette betyr at du bør bruke en form for ultralyd-gel for at du skal få et godt resultat, og glede av doppleren.

Quick guide til bruk av doppleren medfølger.

Features

 • Transportabel og lett å betjene
 • Output til høretelefoner (2 lyd-utganger)
 • Medfølgende Høretelefoner
 • Medfølgende kabel for tilslutning til PC el. MAC
 • Inkl. batterier

Denne er billigst, og koster kun 545 kr. Men den er absolutt like god i bruk som den store, og det var denne jeg brukte i starten for jeg fant hjertelyden raskest med denne.

Sonoline C- doppler:

doppler2

Dette er den doppleren jeg har brukt absolutt mest, da jeg kan se hvor mange slag hjertet til den lille ligger på og de andre barna gjerne vil høre på. De elsker å høre den lille bevege seg og høre hvor fort hjertet slår. Det er stor stas.

Fra nettsiden :

Vil du følge med på din babys hjerteslag, mens babyen fortsatt ligger i magen?

Sonoline C er “state of the art” innenfor håndholdte dopplere. Denne doppleren er til de foreldrene, som kun ønsker det beste i forhold til det å følge med på deres babys ve og vel.

Ved å holde føleren mot magen, kan du finne og lytte til din ufødte babys hjerteslag.

Doppleren har en innebygget høytaler slik at hele familien kan lytte med, når din babys hjerte slår. Du kan også koble til høretelefoner hvis du ønsker å høre din babys hjerteslag alene.

Sonoline C har et stort LCD fargedisplay, som viser din babys hjerteslag pr. minutt. Samtidig vises en bølgeformet graf over hjerterytmen.

Koble Sonoline C til din pc og lagre lyden av din babys hjerteslag, og send lyd-filen til venner og familie.

Vi gir deg følgende med Gratis, når du kjøper en Sonoline C

 • En flaske ultralydsgel
 • Minijack kabel for tilslutning til PC.
 • 2 stk. AA batterier

Quick guide til bruk av doppleren medfølger.

Features

 • Flott design, transportabel og lett å betjene
 • Probe (føler) som er lett buet, og dermed gjør det enklere for gravide å finne hjertelyden.
 • Hjerteslagsverdier, graf og LCD fargedisplay – viser hjerteslag.
 • Viser verdier i rød farge, hvis verdiene er uten for normal området.
 • Batteristatus indikator
 • Innebygget høytaler
 • Output til høretelefoner
 • Autoslukking av doppler

Jeg er usikker på hvilken jeg ville kjøpt selv, men jeg tror jeg ville gått for den største med tanke på at jeg er en kontroll freak og vil vite grafer, hvor fort hjertet slår o.l. Du kan også bruke høretelefoner på denne også slik at du kan lytte uten å forstyrre andre. Denne har vært min trygghet mens jeg ventet på sparkene 🙂 Som fjerdegangsmamma skulle jeg egentlig ta dette svangerskapet med ro, ikke blir stresset eller engstelig, men det gikk ikke helt sånn, så disse har holdt nervene til mor i sjakk.

Du kan vinne!

Jeg har vært så heldig å få dele ut den store doppleren til en verdi av 1295 kr til en heldig leser. Og alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under her og dele innlegget videre.

For ekstra vinnersjanser:

Følg meg på facebook, Følg Test-deg på facebook og/eller følge meg på instagram : @frujacobsenno

Du finner meg også på snapchat: frujacobsenno

Vinneren trekkes 2. Oktober, når ungene er i seng.

Kommentarer
(Lest 699 ganger, 1 Lest i dag)

20 thoughts on “Hør ditt ufødte barn med doppler + giveaway

 1. Hadde vært gøy å vinne, er ikke gravid akkurat nå, men håper på å bli det snart igjen. Vil desverre ikke dele innlegget da folk ikke hvet at vi prøver på nr 2, men håper eg kan delta allikevel 🙂

 2. Åå det er høyt oppe på ønskelisten min ❤️ Er 16 uker og bekymret hver dag for at noe er galt ? (selvom jeg har vært på ul og vet at alt er fint)

 3. Gratulerer så mye med fjerdemann på vei 😀 her er nr 2 på vei og hadde vært så stas med en sånn så vi kunne delt litt med lille frøkna vår 😀

 4. Hei! 🙂

  Fantastisk konkurranse!

  Det hadde vært utrolig beroligende å ha ett sånt apparat når nervene ikke er til å ta kontroll over.

  Jeg og min kjære mistet nemlig vår lille gutt i uke 23 nå i juni som var, og sorgen etter tapet har vært stort! Men nå har det allerede klaffet, og vår lille i himmelen skal få en liten lillesøster eller lillebror i mai neste år!
  Jeg er sykemeldt nå, med tanke på hendelsen under forrige svangerskap, og har derfor ikke mest med penger, så å få vunnet en slik hadde vært en voldsom glede for både meg og samboeren! Ingen ting hadde gledet meg mer enn å høre hjerteslagene til den lille når jeg vil, og hvor ofte jeg ønsker, da jeg som du sikkert skjønner er mer redd enn jeg klarer å glede meg over vår lille i magen.

  Dette er jo selvsagt en kjempefin ting som også inkluderer mannen i forholdet!

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld 🙂

  Hilsen Jeanett

   1. Hei ?
    Lurte bare på om du fikk mailen min med navn og adresse?

    Har ikke mottatt noen doppler enda, og jeg gleder meg sånn til den kommer! ?

    Ønsker deg og dine en fantastisk helg! ?

 5. Fantastisk giveaway. Jeg deltar for min venninne, hun er passert 40 så hun er litt “smånervøs”

  Liker deg fra før på fb, men har ikke instagram

  Ha en flott kveld

  Klem

 6. Hei 🙂

  Denne hadde det vært utrolig gøy å vinne! Er gravid nå, og hadde vært supert å latt storesøster også være med på å høre hjerteslagene:-)

  *Krysser fingrene*

  Følger deg på Facebook og Instagram 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.