Ingredienser:
1 pose tørr gjør
8 dl hvetemel
0,5 ts salt
1 dl sukker
0,5 ts kardemomme
3 dl melk
75 g smør
Fyll:
Melkesjokolade eller annet fyll etter eget ønske. Vanilje er også godt inni 🙂
Slik gjør du:
Lag deigen og la den heve til dobbel størrelse
Del deigen i to like deler. Hver del kjevles til en sirkel på ca 30 cm i diameter.
Skjær 8 like store trekanter og legg to biter med sjokolade på hver av trekantene
Rull sammen trekantene og form dem som horn på et bakebrett kledd med bakepapir
Etterhev i 30 min
Stekes på 225 grader i ca 12 minutter
Avkjøles på rist og kan pyntes med melis.
Disse er veldig kjekke å ha i fryseren til du får plutselig besøk, barselbesøk, skoleavslutninger, o.l.
Kommentarer
(Lest 410 ganger, 1 Lest i dag)
Nam! Det så jo fantastisk godt ut..:P Jeg sitter her å prøver å finne en oppskrift som kan funke for meg på «lavkarbo». Haha 😛 Grove horn og kokesjokolade kanskje? 🙂
Så koselig blogg du har, og disse skal absolutt testes ut! Jeg har bakt horn med vaniljefyll og med syltetøy men sjokolade, den var ny:-)
Det så kjempe godt ut 🙂