Personlig

Høst, mors favoritt årstid

I helgen har jeg virkelig satt meg ned for å planlegge. Jeg har satt opp et 10 ukers treningsopplegg som jeg skal følge. Og jeg har satt meg opp mål som skal nåes både på blogg og personlig.

I helgen har jeg brukt mye mindre tid på SOME og mye mer på mann og barn. Og det var egentlig veldig deilig. Ungene har ikke sittet pal på hver sin skjerm, og vi har kost oss med pizza, snacks, skal vi danse og mere til.

Den O store seperasjonsangsten har kommet til lillebror, og om jeg er mer enn 30 cm fra han så gråter han som om han aldri skal se meg igjen. Husker ikke at det var så ille med de andre, men så er det mye man glemmer på 3 år.

I morgen starter veien for å nå målene mine, og jeg er så motivert som jeg aldri har vært før. Jeg kommer ikke til å legge om kosten særlig, annet enn å kutte snop og brus helt ut i ukedagene. I og med at jeg ammer så mye enda. Slik at ikke miljøgiftene havner i melken.

I kveld har jeg sittet å drømt meg bort i høstmoten, og virkelig kjent på at når kroppen er mer på det nivået jeg vil den skal være, skal det shoppes nye klær. Men akkurat nå er jeg lykkelig bare jeg får på det jeg har i skapet.

høst

Jeg er en skikkelig sucker for høst. Jeg elsker at fargene skifter. At luften svir i nesen og biter i kinnene. Jeg nyter at man kan sitte i sofaen med et pledd, puter, kakao og en god bok. Og jeg elsker høstgarderoben som er i nettbutikkene.

Jeg drømmer meg bort, og skulle ønske jeg hadde ALT. Store strikkede gensere og lange gode cardigans over tights er elegant, og behagelig på samme tid. Og med høye støvletter kan det brukes i alle sammenhenger. Vil du være mer casual kan du bruke joggesko og det matcher like bra.

Jeg virkelig ELSKER høst.

Liker du høst? Hva er din favoritt høstmote? Hva synes du er det beste med høst?

Følg meg gjerne på facebook , instagram og snap (frujacobsenno) for å se om jeg når målene mine. 

Kommentarer
(Lest 93 ganger, 1 Lest i dag)

6 thoughts on “Høst, mors favoritt årstid

 1. Jeg heier på deg angående å nå mål, jeg? Jeg burde startet med å kutte snop i ukedagene jeg også? Separasjonsangst er ille, og det er slitsomt både for en selv og ungen. Det er en fase det også som man må igjennom. Veldig fin collage! Jeg elsker hatt, skjerf og kåpe. Mitt Falliero Sarti-skjerf er min høstfavoritt? Også samler jeg på lekre hansker!!! Herlig???

  1. Tusen takk kjære deg <3

   Ja, det er veldig slitsomt. Han MÅ liksom holde på meg for å fysisk kjenne at jeg er der. Så noe amputert søvn kan man si 😛 Men men, man får håpe det bare er en periode <3

   1. Stakkars! Får jo vondt av go’klumpen også selv om jeg vet det er slitsom. Gabriel fikk jo det når han var 5 1/2 år og først nå går det bedre. De er jo oppriktig redde også?

    1. Ja, absolutt. Det er kjempe vondt for dem, og mammahjertet som ikke helt vet hvordan man skal gjøre det best mulig for dem. Her har valget falt på at jeg sitter inne hos han til han sovner også kommer han inn i vår seng i løpet av natten <3 Han skal slippe å ligge å være redd <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.