Aktiviteter for barn,  Barn og Helse,  Barn og utvikling,  Barneklær og utstyr,  Sponsing og Samarbeid

Høyt og lavt, opp og ned….

//Sponset klatrestativ//

Siste dagen i Februar tikket det inn en hentemelding fra Klatreverden, og jeg kjente at jeg boblet over av forventning  til hva ungene kom til å synes om denne store pakken som pappaen var å hentet.

Klatre Verden лого 2

Vi sendte alle tre ungene inn på rommene til jentene så vi kunne gjøre dette selv og mest effektivt som mulig. Vi brukte allikevel 2,5 time på å sette det sammen for det var gjerne et barn som hadde slått seg, en som ville ha leken den tredje hadde og litt uenigheter om hva de skulle leke. Jeg skjønte fort at det var bare fordi de var så spente på hva som skjedde på det siste soverommet.

rp_Bygge-klatrestativ-543x724.jpg

Så når vi nærmet oss ferdige ryddet de rimelig kjapt opp på rommene til jentene.

Mannen konsentrerer seg om siste finpuss.

klatrestativ

Klatrestativet

En av de første tingene ungene gjorde var å hive et pledd over og lage seg et hus 🙂 Siden det kom i hus har stativet blitt brukt som sykehus, gjemmested, slott, borg, hus, hytte, ja you know it 🙂

Klatreverden

Mellomste frøkna synes det er sååå gøy med turnringer, og snurrer rundt og rundt  flere ganger for dagen. Jeg tror jeg hadde vært rimelig kvalm, men det er ikke ut som hun bryr seg stort.

Sklie inne

Det er så gøy å se hvordan de koser seg med å klatre og skli. Mor har fått seg “barnevakt” for her kan de holde på i flere timer i strekk, med ulik type lek og alle tre får være med på sitt eget nivå og sitt eget tempo.

Vi har stativet som heter Klatremus2. Og vi er super fornøyde, skulle ønske rumpa mi var liten nok til å skli også for det ser kjempe gøy ut.

De to store lærer seg å stå i kø, vente på at den andre skal flytte seg før de sklir, ikke dytte og regler.

Det er også telleringer og tavle på den så vi kan inkludere læring, vi må bare få kjøpt oss kritt til tavlen. Men ringene bruker de flittig for å holde kontroll på hvem som har sklidd slik at de får sklidd annenhver gang, for akkurat nå er de inne i en alder som ALT skal være like mange ganger, like mye o.l

Jeg har alltid hatt lyst til å ha klatrestativ  til ungene siden jeg er hjemme med dem så er det greit at de kan bryne seg på litt klatreaktiviteter, og de er høy og lavt, opp og ned hele tiden mens de holder på. Og de får slitt seg ut litt, det har vært utrolig deilig mens det har vært is ute, for da har hagen vært farlig å være i, så får de ut litt energi allikevel.

Til de som er litt eldre har de også ribbevegger med turnringer, sklie og matte så det har noe for en hver alder.

Og jeg drømmer om det største stativet dems ute i hagen eller det nest største:

Dette er virkelig noe jeg anbefaler å investere penger i både fordi det er bra for helsen dems å kunne herje fra seg og komme opp med kreative løsninger, men også fordi barn i da er for stillesittende på fritiden og et klatrestativ inne ( eller ute) appellerer til lek og morro for stor og liten 🙂

Har dere klatrestativ inne eller ute i hagen?

Kommentarer
(Lest 441 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.