Husmorskolens kokebok, og verdens beste lesere!

Som mange av dere har fått med dere etterlyste jeg Mikke Mus kokebok, og en “gammel” kokebok fra cappelen-forlag. Mikke Mus sin bok fikk jeg raskt tak i, men den gamle var det verre med. Boken jeg var ute etter hørte nemlig til Husmorskolen. Og de fleste som har den slipper den ikke av syne. Og den brukes jevnlig. Så jeg hadde egentlig lagt bort tanken på at jeg skulle få fatt i den.

Men plutselig tikket det inn en melding fra en utrolig snill leser, hun hadde sett mitt rop. Og jaggu hadde hun boken liggende! Og jeg skulle få lov til å få den. Jeg ble så utrolig glad, endelig en bok med gode oppskrifter som jeg VET er gode.

Nå skal jeg sette meg ned med post-it lapper og merke der favoritt oppskriftene mine ligger, også skal jeg lage masse god mat til familien min. Jeg gleder meg allerede. Jeg skal prøve meg på kålruller, bakst, fiskemiddager og masse annet snadder. Skikkelig husmannskost. Jeg er ganske sikker på at med denne kokeboken, bolle til burritos boken og mikke mus kokebok så trenger man ikke flere.

kokebok

Jeg MÅ ha verdens beste lesere <3 Og det gjelder ikke kun hun som sendte meg boken. Men en ekstra tusen takk til henne som var så grei. Og som gav bort sin egen for at jeg skulle få tak i en slik.

Men jeg vil uansett si TUSEN TAKK til alle dere som velger å lese mine skriblerier, som deler innleggene mine, som prøver oppskriftene mine og som legger igjen kommentarer og likes på bloggen og i sosiale medier. Det er så gøy når man får masse respons. Og takket være denne lille bloggen har jeg fått masse nye bekjentskaper, og venner for livet. Selv om vi aldri har møttes annet enn gjennom hverandres blogger og sosiale-kanaler.

Så leser du dette vil jeg si TUSEN TAKK for at akkurat DU stikker innom meg her i min lille boble. Det setter jeg utrolig stor pris på.

Hvilken kokebok er din favoritt?

Kommentarer
(Lest 243 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

  1. Monica BJ

    Så bra at du fikk tak i boka=) Jeg bruker også denne en del ( låner av mamma) ellers googler jeg mye. Men har en god samling med kokebøker her =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.