Hva er meningen med livet?

Jeg er nå 30 år, og tenker mer og mer på hva som er målene mine fremover. Hva er meningen med livet? Og det er ikke bare lett, for noen mål når man kanskje med engang, og andre er mer langsiktige. Så i dag tenkte jeg at jeg skulle dele med dere 5 av mine mål for fremtiden.

Bli sunnere

Jeg kommer ALDRI til å bli en sånn som teller kalorier og som skyr sukker som pesten. Jeg tror ikke på dietter og shaking.Jeg tror på et kosthold som inneholder litt av alt. Et kosthold der man kan spise alt, og ikke utelate noe. Så nå i to uker snart har vi lagt om kosten her. Vi har roet ned snopspisingen, og brusdrikkingen i ukedagene. Men helgene er det lov å kose seg, og om sukker hungeren kommer er det lov med en sjokoladebit. Vi beveger oss mer, og håper at dette kan hjelpe til med å minske vondter.

Gå ned i vekt

Dette hører jo med til målet over. For etter fire tette svangerskap så trenger denne kroppen å komme på plass igjen. Med tanke på at jeg har hatt svangerskapsdiabetes tre ganger, så her jeg mye å tjene på å få av noen kilo. Jeg har mye større risiko for å utvikle Diabetes type 2, så en sunnere og mer aktiv livsstil hjelper til for å senke risikoen. Jeg sier ikke at meningen med livet er å bli slank eller fit. Men man får mer mening i livet om man har det bra med seg selv. Og akkurat nå har jeg ikke det.

appetite-1239056_960_720

Droppe unødvendige kjøp

Jeg blir så inspirert av AnneBrith når hun skriver at de lever på ca 1000kr uken. Men er meningen med livet å leve sparsomt? Jeg har også begynt å sette meg ned og skrive detaljert middagsliste og handliste, slik at vi unngår alle disse bomkjøpene. Vi skal klare å handle kun en gang i uken, og vi skal slutte å kjøpe alt mulig ekstra. Kanskje vi har lyst på sånn eller sånn en dag?! Man må ikke ha noe å knaske på til en hver tid, og det er stadig tilbud på ting. Så vi krysser fingrene for at dette skal gå glatt. En sjokkis her, og en pepsi max der utgjør faktisk en del penger i løpet av et år.

Finne min stil

De siste 8 årene har jeg enten gått i mammaklær eller klær som er ammevennlige. Så min drøm er at jeg skal klare å finne min stil igjen. For det er klart at man har ikke samme stilen som 20 åring og som 30 åring? Jeg skal ikke påvirkes av motetrender ol, jeg skal kun følge meg selv og bruke det JEG synes er fint og som passer MEG. Jeg er utrolig spent på denne målsettingen, for det betyr at jeg må godta endringen kroppen har vært igjennom også med 4 tette barn. Og der må jeg gå en del runder med meg selv!

meningen med livet

Er dette min stil? 

Ta førerkort

Det er ikke til å legge under en stol at hverdagen kunne vært utrolig mye enklere. For om jeg hadde tatt lappen som 18 åring slik min mann gjorde, så hadde ting stadig vært lettere. Men det fikk ikke jeg gjort dessverre.  Da kunne jeg tatt med ungene på legetimer, og tannleger uten å planlegge rundt arbeidstider, busstider og stengetid. Så at dette er et av mine topp fem mål er det ikke tvil om. Jeg har ikke hatt behov for det tidligere, men jeg ser jo det at jo eldre de blir jo mer trenger man det. Når en skal på besøk der, og en på trening der gjerne på samme tid.

Jeg har øvelseskjørt en del, men ikke siden magen ble for stor, og etter fødsel har det vært null. Så nå er det på tide å børste støvet av kjørekunnskapene og håpe at jeg har lappen innen jeg er 40 iallefall.

Mannen hørte på priser her om dagen og jaggu er det oppe i 30 000!! Man kan gjøre mye annet for 30 000 kr altså 😉

Hva er dine topp fem mål for fremtiden? Hva mener du er meningen med livet akkurat nå?

Kommentarer
(Lest 217 ganger, 1 Lest i dag)

6 thoughts on “Hva er meningen med livet?

  1. Tenkte jeg måtte legge igjen en kommentar på denne 🙂 synes bloggen din er super og er nok av de som sjelden kommenterer etter å ha lest blogginnlegg! Men dette var liksom litt som å lese hva jeg tenker på om dagen, skal bli sunnere og ned i vekt, få tatt lappen , finne en jobb når permisjonen er over også vurderer jeg å sette opp muligens en tredje baby i fremtiden 🙂 så takk for en super blogg vil jeg si 🙂

    1. Åh, tusen takk:) Veldig godt å høre det ikke bare er meg uten lappen 🙂

      Ha en super Onsdag videre 🙂

    1. Haha, ja det var det da. Her vi bor er det veldig bra kollektivt tilbud, meen den nye legevakten ligger 30 min kjøring unna feks. Så absolutt greit å få tatt den snart 😉

  2. Moro å lese om framtidsmål! Jeg har lappen, men ellers har vi mye felles der! Ønsker også å bli sunnere, har lett for å skeie ut, og særlig nå i permisjonen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.